Η κα. Σακκά Αργυρώ είναι η τυχερή που κερδίζει το Πασχαλινό ταξίδι στην Κρήτη και το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort με all inclusive πρόγραμμα!

Η κα. Σταϊκου Αγγελική κερδίζει ένα τριήμερο στον Οίτυλο Λακωνίας και το ξενοδοχείο Πέτρα και Φως!

Η κα. Παπαβασιλείου Ευφροσύνη κερδίζει ένα MLS TABLET!

O κος. Βεντούρης Κωνσταντίνος κερδίζει ένα Panasonic Hi-fi!

Oι κ. Χειλά Ελένη , Μαργαρίτα Μαυρίκου, Μανιάτης Ηλιας, Παναγιωτόπουλος Δημήτρης και Νικητοπούλου Κωνσταντίνα κερδίζουν από ένα μοναδικό ρολόι Season Time!

Η κα. Χατζηβασιλείου Δέσποινα κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου!

Η κα. Αποστόλου Ναταλία και Εξακουστίδη Φρόσω κερδίζουν από ένα χτένισμα και μία θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο Shine Hair Fashion!

Oι κ. Λώλου Άσπα, Ρέντζου Αλεξία και Μπαλάντε Γαλατεία κερδίζουν από ένα premium serum από την εταιρία Aegli Premium Organics!

H κα. Ζαρκαδάκη Χρυσούλα κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορά υποδημάτων από τα καταστήματα Gianna Kazakou!

Ο κος. Μαντζαφός Σπύρος κερδίζει ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο Steak Alive!

Οι κ. Γκοργκόλης Γιώργος, Θειάκου Σπυριδούλα, Ψαλλίδη Χριστίνα, Κασφίκη Σοφία και Ματσκαλίδου Αθηνά κερδίζουν από ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο ABACUS!

Ο κος. Πυθούλας Θανάσης κερδίζει ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο Χρήστος!

Οι κ. Νάκης Κωνσταντίνος, Βαμβακά Δήμητρα, Πετρόπουλος Δημήτρης, Φουντούκη Βασιλική και Αγγελάκης Μιχάλης κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την θόλο του Ελληνικού Κόσμου και την προβολή "Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων"!

Οι κ. Ζαχαράκη Ρόη, Ραμαντάνη Βασιλική, Τοπαλίδου Αλεξάνδρα , Πρέκας Πέτρος και Μαστρογιαννοπούλου Αγγελική κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση "Ο συμβολαιογράφος" στο θέατρο Χώρα!

Οι κ. Χριστοδούλου Ευαγγελία, Κατσούρη Βούλα, Ζαφειρόπουλος Άγγελος, Μπιλάλη Γεωργία, Κατσούρη Τασία, Κοντογιάννη Ελένη, Ματαλά Μαρία, Παπαδοπούλου Σοφία , Τριγώνης Χρήστος και Τεγοπούλου Γεωργιά κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση Shirley Valentine στο θέατρο Ριάλτο!