Εδώ και μέρες το Secret σάς έχει αποκαλύψει ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα επιθυμούσε διακαώς να δει την οικογένεια Κόκκαλη να εμπλέκεται ενεργά με τον χώρο των media. Πρόκειται για μια συζήτηση που έχει γίνει κατ’ επανάληψη ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον γιο του Σωκράτη, Ντίνο Κόκκαλη.

Παρά τις πιέσεις, ο τελευταίος δεν έχει πειστεί προκειμένου να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ρίχνοντας ζεστό χρήμα στα media. Απεναντίας, μέχρι στιγμής περιορίζεται σε μικρές κινήσεις, που εν πολλοίς εξαντλούνται σε κάποια χορηγικά προγράμματα.

Εσχάτως, ο ένοικος του Μαξίμου έχει επανέλθει πιέζοντας προς την πλευρά Κόκκαλη, προκειμένου να επενδύσει στα media, σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό προ καιρού έγινε μια κουβέντα, σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του Κόκκαλη στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ομως, οι πιέσεις δεν απέδωσαν, αφού ο Ντίνος δεν έδειξε διάθεση να επενδύσει στην τηλεόραση.

Οι αρνήσεις των Κοκκαλαίων δεν κάμπτουν τους επιτελείς της κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν επανέλθει, προσκομίζοντας συγκεκριμένη πρόταση. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να παροτρύνει τον Ντίνο Κόκκαλη προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά του Ομίλου Μάρη και συγκεκριμένα του site και του ραδιοφώνου της Νews247.

Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει αν αυτήν τη φορά θα αποδώσουν οι σχετικές πιέσεις. Πάντως, είναι αλήθεια ότι το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει να πιστεύει τόσο στην επιρροή όσο και συνολικά στη φυσιογνωμία που έχει δώσει στα συγκεκριμένα Μέσα ο Δημήτρης Μάρης. Ανεξάρτητα από την επιθυμία του πρωθυπουργού, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίνος Κόκκαλης εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το αφεντικό της 24Media. Μάλιστα, οι δύο άνδρες φέρεται να έχουν συζητήσει και το ενδεχόμενο συνεργασίας κυρίως στο Διαδίκτυο.