Κάθε άλλο παρά χαμόγελα σκορπούν στο Open του Ιβάν Σαββίδη τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ολική τηλεοπτική του επαναφορά.

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις είναι σε εμφανώς καλύτερες από τα υπόλοιπα προγράμματα του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού, όμως δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της διοίκησης και το κόστος παραγωγής, καθώς ο σατιρικός ηθοποιός παλεύει να προσεγγίσει διψήφιο ποσοστό, με τον ανταγωνισμό να τον πιέζει ασφυκτικά.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες η πιθανότητα της μείωσης της χρονικής διάρκειας στο «Αλ Τσαντίρι», καθώς και η πρόωρη ολοκλήρωση αυτού του κύκλου εκπομπών, με φόντο και τα σχέδια για ενίσχυση του ενημερωτικού προγράμματος ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Όπως και να έχει, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία των επόμενων εβδομάδων, αν και το κλίμα δεν θυμίζει πια σε τίποτα τις «δάφνες» που συνόδευσαν την ένταξη του Λάκη Λαζόπουλο στο δυναμικό του Open.