Με μεγάλα δώρα και αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τους ακροατές της η εκπομπή «Κακές Παρέες» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ματίνα Σπυροπούλου.

Γεύματα σε premium εστιατόρια, δωροεπιταγές, καλάθια με προϊόντα της Ελληνικής Γης αλλά και το μεγάλο δώρο της εβδομάδας, ένα τριήμερο στα Ιωάννινα και το πολυτελές Grand Serai Congress & Spa.

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων,σε μία προνομιακή τοποθεσία βρίσκεται το πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο Grand Serai Congress and Spa.

Νιώστε το αυθεντικό πνεύμα της ιστορικής πόλης σε ένα περιβάλλον με μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς για ένα τριήμερο γεμάτο χαλάρωση και ευεξία.

Το Grand Serai Congress and Spa πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών, με 216 άνετα και εξοπλισμένα δωμάτια για κάθε ανάγκη.

Χαλαρώστε και γευτείτε το πρωινό σας στο εστιατόριο «Γιασεμί», με την ατμοσφαιρική σάλα να συνιστά μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσετε τις επιλεγμένες γευστικές επιλογές που σας παρέχει η ομάδα της κουζίνας του Grand Serai Congress and Spa.

Τέλος, ένας μοναδικός κόσμος χαλάρωσης σας περιμένει στο σπα του ξενοδοχείου. Θεραπείες προσώπου και σώματος, θερμαινόμενη πισινά με πίδακες νερού για υδροθεραπείας, χαμάμ , κομμωτήριο, γυμναστήριο και μασάζ συνθέτουν την απόλυτη συνταγή της αναζωογόνησης.

Συντονιστείτε καθημερινά στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Κακές Παρέες», 13.00-14.00 το μεσημέρι και καλείτε καθ'όλη την διάρκειας της εβδομάδας στο 211-1080880 για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

(Lexitel 1,24 €/sms)