Την Δευτέρα 04 Μαρτίου ξεκινάει ο μεγάλος διαγωνισμός για ένα τριήμερο στο Καρπενήσι και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Βίλα Βιργινία Hotel Spa.

Ένα ξενοδοχείο κτισμένο μέσα στα έλατα του χωριού Βουτύρο, δίπλα στο Καρπενήσι, υψηλής αισθητικής θα σας υποδεχτεί για ένα τριήμερο χαλάρωσης και ευεξίας! Πολυτελή δωμάτια , spa, sauna, υδρομασάζ και ένα χορταστικό πρωινό που επιμελείται η κυρία Βιργινία θα υπενθυμίσουν αυτό που οφείλετε στον εαυτό σας...την εσωτερική και εξωτερική αναζωογόνηση σας.

Μαζί, σας κάνουμε δώρο ένα πλούσιο γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα «Το χωριάτικο, Νασιόπουλος», στο μικρό χωριό Ευρυτανίας μόλις λίγα λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 05 Μαρτίου όπου θα γίνει η κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό που θα ταξιδέψει με το πρόσωπο της αρεσκείας του.

Τα Παραπολιτικά 90,1 συνεχίζουν την προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με σκοπό την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Την Τετάρτη 06 Μαρτίου ξεκινάει ο διαγωνισμός για το 2ο σεμινάριο από την HotelBrain με θέμα "Certification in managing food & Beverage operations".

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει το σεμινάριο το οποίο είναι διάρκειας τεσσάρων ημερών και αξίας 450 ευρώ.

Οι υποψήφιοι επαγγελματίες επισιτιστικών τμημάτων θα έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν την αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης των επισιτιστικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου, εξετάζοντας την πτυχή κάθε επισιτιστικού τμήματος, όπως της οργάνωσης, του μάρκετινγκ, των μενού, του κόστους και της τιμολόγησης, της παραγωγής, των υπηρεσιών αλλά και των οικονομικών.

Το σεμινάριο παρέχει εργασιακή αποκατάσταση και απευθύνεται σε ανθρώπους επαγγελματίες αλλά και σε ανθρώπους που σκέφτονται να κάνουν «στροφή» στον κλάδο της φιλοξενίας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 07 Μαρτίου.

Τέλος, με τί καλύτερο θα μπορούσε να κλείσει η εβδομάδα από ένα μοναδικό δείπνο για δύο σε ένα premium steakhouse εστιατόριο! Την Παρασκευή 08 Μαρτίου ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα δύο ατόμων και αξίας 60 ευρώ για το εστιατόριο Steak Alive.

Την κουζίνα επιμελείται ο σεφ Γιώργος Λαίδης με ένα προσεκτικά δομημένο μενού που έχει στο επίκεντρο του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών.

Γευτείτε Μαγούλα μοσχαρίσια με πουρέ τομπιναμπούρ και μαρμελάδα μανταρίνι.

Pork belly με λεμονάτη tapioca.

Ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας κοπών όπως Rib Eye ξηρής ωρίμανσης 6 εβδομάδων, outside skirt USA black angus, Τomahawk γαλλικής κοπής, Τ-bone γάλακτος έως και Wagyu Kagoshima, Japan.

Συντονιστείτε καθημερινά στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή ΝΩΡΙΣ, 06.00-08.00 το πρωί και διεκδικήστε ένα από τα μοναδικά αυτά δώρα.

(Χρέωση 1,24 €/sms)