Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ξεκινάει διαγωνισμός για ένα τριήμερο στο Καρπενήσι και τον πολυτελή ξενώνα Ναϊάδες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου όπου θα κληρωθεί και ο τυχερός ακροατής.

Η άνεση και η πολυτέλεια των χώρων σε συνδυασμό με την μαγευτική ομορφιά της φύσης, καθιστούν τον ξενώνα Ναϊάδες ιδανικό προορισμό για την χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας.

Το σέρβις όλο το 24ωρο, το ιδιωτικό πάρκινγκ, το καθιστικό με τζάκι και η υπέροχη θέα είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τα Παραπολιτικά 90,1 στέκονται δίπλα στον εργαζόμενο αναγνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής μας.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ξεκινάει ο διαγωνισμός για ένα δώρο που προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον κλάδο της φιλοξενίας. Πρόκειται για ένα σεμινάριο, αξίας 400 ευρώ και διάρκειας τεσσάρων ημερών από την HotelBrain με θέμα "Front Office Operations".

Το course ξεκινάει 07 Μαρτίου και ολοκληρώνεται 11 Μαρτίου.

Η πιστοποίηση του Front Office Operations σας βοηθάει να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχετε ως επαγγελματίας σε μια θέση πρώτης γραμμής στα ξενοδοχεία.

Το πρόγραμμα παρέχει οδηγίες τη σωστή εκτέλεση των βασικών καθηκόντων και τεχνικών του τμήματος της υποδοχής, μαζί με τις γενικές γνώσεις φιλοξενίας και τις ποιοτικές δεξιότητες που απαιτούνται στο τμήμα της υποδοχής αλλά και στον κλάδο της φιλοξενίας.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με δώρο ένα δείπνο στον απόλυτο προορισμό για το κρέας, το premium εστιατόριο SteakAlive στον Κορυδαλλό.

Την κουζίνα επιμελείται ο σεφ Γιώργος Λαίδης με ένα πολύ προσεγμένα δομημένο μενού που έχει στο επίκεντρο του την δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών.

Γευτείτε μαγούλα μοσχαρίσια με πουρέ τομπιναμπούρ και μαρμελάδα μανταρίνι, porkbelly με λεμονάτη tapioca και πολλά ακόμα σε έναν μοναδικό χώρο, μία art deco μονοκατοικία του 1936.

Συντονιστείτε καθημερινά στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Νωρίς», 06.00-08.00 κάθε πρωί και διεκδικήστε ένα από τα μοναδικά αυτά δώρα.

(Χρέωση 1,24 €/sms)