Ένα ακόμα «χτύπημα» από την «Εφημερίδα των Συντακτών» κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Με τίτλο «Περί Συμψηφισμών», ο συντάκτης της εφημερίδας, αφού νίπτει τα χείρας του σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνει σαν το παλιό ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνει ότι οι συμψηφισμοί στην περίπτωση του Πολάκη συσκοτίζουν την αλήθεια.

Αναρωτιέται επίσης γιατί κανείς δεν απορεί με το δάνειο Πολάκη σε μια προεκλογική χρονιά και προχωρά, παραθέτοντας αυτονόητα ερωτήματα: «Είθισται, αλήθεια, υπουργός να τηλεφωνεί στον κεντρικό τραπεζίτη, να τον μαγνητοφωνεί, να του υποδεικνύει τι να κάνει και, ούτε λίγο ούτε πολύ, να απειλεί σε περίπτωση που δεν το... πράξει; Μετέπειτα, ενώ έχει εμφανιστεί πλήρως ο διάλογος, είναι δυνατόν να υποστηρίζει ότι δεν ηχογράφησε τη συνομιλία τους; Μας φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά;»

Και καταλήγει: «Βέβαια, θα μου πείτε το ύφος, το ήθος και η αμετροέπεια του κ. Πολάκη είναι γνωστά και θα έπρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και καιρό, από τότε που εμφανίστηκε με προκλητικό τρόπο σε εκδήλωση στο υπουργείο του να καπνίζει! Αλλά αυτά προφανώς σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα δυστυχώς...»

Αναμένεται, ασφαλώς, η απάντηση του υπουργού στον συντάκτη...