Ο κος. Γρυπάρης Γεώργιος θα επισκεφτεί τον Οίτυλο Λακωνίας για 3 ημέρες και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Πέτρα και Φως.

Ο κος. Γιαννακόπουλος Ηλίας θα επισκεφτεί για 3 ημέρες το Καρπενήσι και το χωρίο Βουτύρο. Την διαμονή του θα την πραγματοποιήσει στην Βίλλα Βιργινία.

Ο κος. Κριτσωτάκης Γεώργιος κερδίζει έναν σύγχρονο αφυγραντήρα Morris Premier Class.

Oι κ. Χρυσοχόου Ελευθερία και Κουβέλη Σταυρούλα κερδίζουν από μία δωροεπιταγή για τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου.

Οι κ. Ρόπα Μαίρη, Χαρίτου Κονδύλια, Κώστογλου Άννα , Ανδρικοπούλου Ελένη και Έφη Ζιώτη κερδίζουν από ένα πακέτο με προϊόντα καλλυντικών από την εταιρία Ambre Beautiful Floslek.

Οι κ. Χαϊδάρη Λέτα και Στρατάκου Αγγελική κερδίζουν από ένα καλάθι με Ελληνικά προϊόντα από το παντοπωλείο Ελλήνων Γη στο Νέο Ηράκλειο.

O κος. Ράπτης Χρήστος κέρδισε ένα γεύμα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο ξενοδοχείο Athenaum Grand Hotel.

O κος. Κουριάς Σταμάτης κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Mutfak στην Γλυφάδα.

Οι κ. Ανθούση Μαρία, Μπούρας Δημήτρης και Αγαπητός Βασίλειος κερδίζουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο.

Η κα. Ροδάκη Αντιγόνη κερδίζει ένα γεύμα στο Ιταλικό εστιατόριο CafeIlfrati στην Κηφισιά.

Οι κ. Αντωνοπούλου Ελένη, Αποστόλου Δήμητρα, Βούλγαρης Γιώργος, Βακρινού Ματίνα , Βασιλοπούλου Νικολέτα, Γερεντέ Μπέσσυ, Λαμπρινή Ζώτου, Κατσίκας Οδυσσέας,Καραδήμα Βάσω,Λαζάρης Κώστας,Λουλοπούλου Θεοδότα,Μανώλη Ελένη,Πρωτονοταρίου Μαρία,Σούφη Δήμητρα,Σταυρόπουλος Μιχάλης,Σφακιανάκη Όλυ,Τριανταφυλλίδης Ηλίας,Τζορτζάτου Ρίζα,Φωτιάδου Σόνια και Χριστόπουλος Αθανάσιος κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για το Athens Chocolate Fest που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Τέλος, οι κ. Σαραντινοπούλου Νατάσα,Ποθητού Ειρήνη,Τσουρουπάκης Μανώλης,Σουφλάκου Χριστίνα και Νικηταράς Αλέξανδρος κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τον θόλο εικονικής πραγματικότητας του Ελληνικού Κόσμου και την προβολή «Περιήγηση στην Αρχαία Ακρόπολη».