Μέγα πονοκέφαλο για το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να αποτελεί η έλλειψη ρευστότητας για τα κομματικά ΜΜΕ. Τόσο η «Αυγή» όσο και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο κόκκινο» βρίσκονται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, προβληματίζει έντονα το στενό σύστημα Τσίπρα ενόψει των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων των επόμενων μηνών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις δύο εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην παραδοσιακή εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι απείλησαν με απεργιακές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας τα χρωστούμενα, καθώς και πρόσθετη αμοιβή για την κυριακάτικη εργασία των εργαζομένων στην ομώνυμη ιστοσελίδα.

Ωστόσο, κατόπιν της δέσμευσης της διοίκησης (σ.σ.: που, όπως γίνεται αντιληπτό, ήλθε σε επαφή με το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα) ότι θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους, έκαναν πίσω, μέχρι νεωτέρας. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για οριστική ή απλώς προσωρινή ανακωχή, δεδομένου του γεγονότος ότι εδώ και πολύ καιρό το κλίμα μεταξύ της «Αυγής» και του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερα τεταμένο, σε επίπεδο όχι μόνο εργαζομένων, αλλά και διευθυντικής ομάδας, που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα λειτουργήσει πυροσβεστικά στην επόμενη κρίση.

Βλέπετε, οι εστίες έντασης μεταξύ των δύο πλευρών, με φόντο τα παράπονα περί προνομιακής μεταχείρισης των ανταγωνιστικών φιλοκυβερνητικών εντύπων καλά κρατούν.