Καταιγισμός δώρων και για αυτή την εβδομάδα έρχεται στην εκπομπή «Κακές Παρέες» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ματίνα Σπυροπούλου.

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου ένας τυχερός θα κερδίσει ένα γεύμα στο εστιατόριο πολίτικης κουζίνας Mutfak στην Γλυφάδα.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η εκπομπή προσφέρει μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου.

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ένας τυχερός κερδίζει από ένα καλάθι με προϊόντα της ελληνικής γης από το παντοπωλείο Ελλήνων Γη.

Την Πέμπτη άλλος ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει μία δωροεπιταγή για αγορά οπτικών ειδών και ένα ζευγάρι θα απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Athenaum Grand Hotel με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ένας ακροατής θα κερδίσει το μεγάλο δώρο της Παρασκευής που είναι ένα τριήμερο στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Βίλλα Βιργινία.

Ακόμα, ένας τυχερός θα απολαύσει ένα γεύμα στο Ιταλικό εστιατόριο Ilfrati στο κέντρο της Κηφισιάς.

Τέλος, από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή οι «Kακές Παρέες» θα δίνουν κάθε ημέρα σε μία φίλη του σταθμού από ένα πακέτο καλλυντικών και περιποίησης από την εταιρία Ambre Beautiful Floslek.

Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Κακές Παρέες», καθημερινά 13.00-14.00, καλείτε στο 211-1080880 και βγείτε ζωντανά στην εκπομπή για να παίξετε και να κερδίσετε ένα από τα μοναδικά αυτά δώρα.

(Χρέωση 1,24 €/sms)