Με μεγάλα δώρα για τους ακροατές τους καταφθάνουν και αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ματίνα Σπυροπούλου.

Γεύματα, καλάθια με φρέσκα ελληνικά προϊόντα, δωροεπιταγές για αγορές οπτικών αλλά και το μεγάλο δώρο της εβδομάδας, ένα τριήμερο στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress Spa.

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, σε προνομιακή τοποθεσία βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Grand Serai Congress and Spa.

Νιώστε το αυθεντικό πνεύμα της ιστορικής πόλης σε ένα περιβάλλον με μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς για ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) γεμάτο χαλάρωση και ευξία.

Το Grand Serai Congress and Spa πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών, με 216 άνετα και εξοπλισμένα δωμάτια για κάθε ανάγκη.

Χαλαρώστε και γευτείτε το πρωινό σας στο εστιατόριο «Γιασεμί», με την ατμοσφαιρική σάλα να συνιστά μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσετε τις επιλεγμένες γευστικές επιλογές που σας παρέχει η ομάδα της κουζίνας του Grand Serai Congress and Spa.

Tέλος, ένας μοναδικός κόσμος χαλάρωσης σας περιμένει στο σπα του ξενοδοχείου! Θεραπείες προσώπου και σώματος, θερμαινόμενη πισίνα με πίδακες νερού για υδροθεραπεία, hamam, κομμωτήριο, γυμναστήριο , αίθουσα μανικιούρ - πεντικιούρ καθώς και μασάζ, συνθέτουν την απόλυτη συνταγή της αναζωογόνησης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου! Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή καλώντας καθημερινά κατά την διάρκεια της εκπομπής , 13.00-14.00 το μεσημέρι στο 211-1080880.

(Χρέωση 1,24 €/sms)