Κυκλοφορεί εντόνως τις τελευταίες ημέρες ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να πιέζει τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις δύο τηλεοπτικές άδειες, προκειμένου μία εκ των δύο συχνοτήτων που έμειναν «ορφανές» να καταλήξει σε φίλα προσκείμενο στο Μέγαρο Μαξίμου κέντρο.

Ωστόσο, ο «Τίγρης» δεν δείχνει καμία διάθεση να εμπλακεί με τα media και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, γεγονός που έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους στους συνομιλητές του στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Η αδυναμία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος να βρει... πρόθυμο επενδυτή για τη μία εκ των δύο αδειών που περίσσεψαν μετά την πρώτη φάση της αδειοδότησης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο στενό σύστημα Τσίπρα, το οποίο επιθυμεί να ισχυροποιήσει τα ερείσματά του στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, όταν κατά τα φαινόμενα ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονταν και οι πρωτοβουλίες για γεφύρωση του χάσματος με τον Ιβάν Σαββίδη (όπερ και εγένετο), αλλά και η εκ νέου βολιδοσκόπηση των προθέσεων του Δημήτρη Μάρη για πιθανές συνέργειες με ομάδα επιχειρηματιών.

Πάντως, ο δεύτερος κάθε άλλο παρά διάθεση να εμπλακεί και πάλι σε μια τέτοια διαδικασία δείχνει, επιθυμώντας να αφοσιωθεί στο άμεσο μέλλον αποκλειστικά στον χώρο του Διαδικτύου (σ.σ.: το Secret σάς έχει ενημερώσει και για τις διεργασίες πώλησης του Ρ/Σ News247).

Ως γνωστόν, το μοναδικό έμπρακτο και συνεπές ενδιαφέρον, ενόψει της προκήρυξης των δύο τηλεοπτικών αδειών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, έχει επιδείξει η πλευρά του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη.