Τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζουν στην οικογενειά του και στους συναδέλφους του στο «Πρώτο Θέμα» με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι. 

Στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του «Πρώτου Θέματος» απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του «για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του».