Για την περίοδο που θα ακολουθήσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές φαίνεται πως μετατίθενται οι ζυμώσεις για την πιθανότητα πώλησης του ραδιοφωνικού σταθμού Νews 247 του Δημήτρη Μάρη, την οποία, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει δρομολογήσει εδώ και περίπου δύο μήνες ο καλός επιχειρηματίας.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει το Secret, έντονο ενδιαφέρον για την προοπτική εξαγοράς του ραδιοφώνου του Δ. Μάρη είχε επιδείξει η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, με τους δύο άνδρες να είναι (όχι και τόσο) παλαιοί γνώριμοι από την εποχή της συμπόρευσής τους στο «Εθνος» της μετά τον Μπόμπολα εποχής.

Βασικό κίνητρο των διεργασιών που αναπτύχθηκαν στους κόλπους του συστήματος του νέου καναλάρχη ήταν, φυσικά, η προοπτική διεύρυνσης του δικτύου των media που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του και η απόκτηση ερεισμάτων και στα ερτζιανά μετά τον Τύπο, το Διαδίκτυο και την τηλεόραση.

Ωστόσο, το θέμα για την ώρα παραμένει στάσιμο, ενώ κομβικό ρόλο στην αλλαγή των διαθέσεων του Δημήτρη Μάρη, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ακόμα και σήμερα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το Μέγαρο Μαξίμου, έπαιξε η επιθυμία του να δοθεί ισχυρό στίγμα από τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας του όσον αφορά το κρίσιμο πολιτικό διάστημα που ακολουθεί. Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του επιχειρηματία επεξεργάζονται εδώ και καιρό πλάνο οικονομικής βιωσιμότητας των διαδικτυακών μέσων που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της 24media, μέσω του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξης της διαδραστικότητας με το κοινό των επισκεπτών τους.