Με πολλά δώρα καταφθάνουν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Ματίνα Σπυροπούλου και αυτή την εβδομάδα.

Γεύμα στο εστιατόριο Mutfak, δωροεπιταγές για αγορά οπτικών ειδών από τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου, ένα μοναδικό καλάθι γεμάτο προϊόντα της ελληνικής γης αλλά και το μεγάλο δώρο της εβδομάδας, ένα τριήμερο στο Καρπενήσι και το Ninemia stay and play.

To Ninemia Stay and Play είναι κτισμένο λίγο έξω από το Καρπενήσι, στην ποταμιά Βουτύρου με θέα τις τρεις ψηλότερες κορυφές και ακριβώς δίπλα στο ποτάμι.

Country Style διακόσμηση συνδυασμένη με όλες τις σύγχρονες και μοντέρνες παροχές, ειδικές προβλέψεις για παιδιά και ένα homemade πρωινό.

Oι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους είναι ατελείωτες. Επισκεφτείτε την φάρμα του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει πολλά ζωάκια όπως παγόνια,κουνελάκια, προβατάκια, κατσικάκια ακόμα και άλογα και πόνυ για να κάνουν βόλτα τα παιδιά.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δύο παιδικές χαρές, ποδήλατα, τραμπολίνο, εναέριο πέρασμα, δενδρόσπιτο, πινγκ πονγκ ακόμα και έναν εσωτερικό παιδότοπο αν η βροχή επιχειρήσει να μας χαλάσει τα σχέδια.

Άξιο λόγου είναι το Newton Park, το πρώτο open air εκπαιδευτικό πάρκο στην Ελλάδα με θέμα τις επιστήμες φυσική και μαθηματικά. Βρίσκεται μόλις μία ανάσα πιο δίπλα και προσφέρει έναν χώρο που συνδυάζει το παιχνίδι με την εκπαίδευση.

Καλείτε καθ'όλη την διάρκεια της εκπομπής στο 211-1080880, καθημερινά 13.00-14.00 και δηλώνετε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα από τα μοναδικά δώρα.

(Χρέωση 1,24 €/sms)