H κα. Αύρα Χαρίτου κερδίζει ένα τριήμερο στον γραφικό Οίτυλο Λακωνίας και διαμονή στο Πέτρα και Φως! Τις μετακινήσεις της θα τις πραγματοποιήσει με μία Mercedes Benz A Class από την ΕΚΚΑ!

Από μία ψηφιακή εκτύπωση σε μεγάλο μέγεθος και υψηλή ανάλυση κερδίζουν οι κ. Γιάννης Κυριακάκης, Ιωάννα Ζαβολέα και Βασίλης Μιχαλάγας!

Η κα. Μαργαρίτα Μαυρίκου κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές οπτικών ειδών από τα καταστήματα Occhio Παπαβασιλείου!

H κα. Άννα Παπαβασιλείου κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές υποδημάτων από τα καταστήματα Gianna Kazakou!

H κα. Αναστασία Σούσου κερδίζει μία κρουαζιέρα 8 ημερών στην Αδριατική με το πολυτελές Costa Luminosa!

Οι κ. Παναγιώτης Κονδύλης και Νίκη Μεταξούλη κερδίζουν από ένα καλάθι γεμάτο γνήσια ελληνικά προϊόντα από το παντοπωλείον Ελλάδος Γη!

Οι κ. Σοφία Μωυσίδη, Έφη Εξάρχου, Μαριάνθη Πετρουτσοπούλου, Στέλλα Ρούσου, Νίκος Αλεξανδρής , Φάνης Βακαλόπουλος, Θανάσης Καλογέρας, Σοφία Μελίδου και Βασίλης Αθανασόπουλος κερδίζουν από μία κούτα γεμάτη κρητικά προϊόντα από την εταιρία Κρητών Άρτος !

Η κα. Ρίτα Τζωρτζάτου κερδίζει ένα γεύμα στο premium steakhouse Steak Alive!

O κος. Νίκος Λειβαδάς κερδίζει ένα γεύμα στο εστιατόριο Il Frati!

Oι κ. Σαία Χαλκίδου και Νίκος Βαγγελάτος κερδίζουν από ένα γεύμα στο εστιατόριο Χρήστος στο Χαλάνδρι!

Οι κ. Ευαγγελία Αποστόλου, Γιώργος Βαμβακούσης , Μαργαρίτα Κουράση , Μιχάλης Βάθης και Επαμεινώνδας Κονδυλάτος θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου την θεατρική παράσταση ερωτευμένος Σαίξπηρ!

Οι κ. Δημήτρης Ζωγράφος και Αναστασία Στατή κερδίζουν από ένα τραπέζι με γεύμα στο Baraonda όπου θα απολαύσουν live τον Γιάννη Πάριο!

Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και τις αγαπημένες σας εκπομπές για να κερδίσετε τα μεγαλύτερα δώρα και αυτή την εβδομάδα!