Στις αρχές του νέου έτους τοποθετούν οι ιθύνοντες του Νέου Φαλήρου την πρεμιέρα του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΣΚΑΪ 24. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι σχετικές επαφές έχουν ενταθεί, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θεωρούν πως ο νέος τηλεοπτικός σταθμός, που θα εκπέμπει μέσω ενός περιφερειακού καναλιού της Αττικής (χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια σχετική συμφωνία), των συνδρομητικών πλατφορμών και πιθανώς του Διαδικτύου, θα πρέπει να δώσει στίγμα όσο το δυνατόν νωρίτερα ενόψει της προεκλογικής χρονιάς.

Με δεδομένο ότι οι θέσεις του τεχνικού και του δημοσιογραφικού δυναμικού θα καλυφθούν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από στελέχη που εργάζονται στον ΣΚΑΪ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συμφωνίες με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν (εκτός των ήδη υπαρχόντων στο Φάληρο ηχηρών ονομάτων) την παρουσίαση των προγραμμάτων που θα αποτελέσουν κλειδί για την πορεία του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο πολύπειρος από τη θητεία του στο Mega Νίκος Στραβελάκης.

Ηδη ακούγονται έντονα τα ονόματα του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος μετά το πέρας της συνεργασίας του με το Epsilon βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, του Δημήτρη Καμπουράκη, που τις προηγούμενες ημέρες φερόταν να είχε κλείσει με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, αλλά και της Μπάγιας Αντωνοπούλου, η οποία εσχάτως αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Επίσης, κάθε άλλο παρά τυχαίο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός της παρουσίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στις εγκαταστάσεις του ομίλου για πρώτη φορά μετά την έξοδό του από τον ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα, το πρόγραμμα του υπό σύσταση καναλιού θα εμπλουτιστεί με ξένες ταινίες, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για αθλητικές «πινελιές».