Αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου ένα ιστορικό ντοκουμέντο με τα Παραπολιτικά. Το βιβλίο «Μαχητική Δημοσιογραφία» οδηγεί σε εντυπωσιακές ιστορικές αποκαλύψεις!

Ποια μυστικά κρύβει μια αντιστασιακή οργάνωση κατά της χούντας στην Κρήτη; Πως ένα πρόσωπο κλειδί, δέχεται αιχμές από πρώην συντρόφους του για τον ρόλο του την περίοδο της δικτατορίας; Το βιβλίο Μαχητική «Δημοσιογραφία» που προσφέρουν αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά αποκαλύπτει το ρόλο του θείου του πρωθυπουργού, Ηρακλή Τσίπρα, που από το στρατοδικείο βρέθηκε σε κορυφαίο πόστο μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας με την έγκριση του αρχιπραξικοπηματία Ασλανίδη

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ προσφέρει σημαντικές διατροφικές οδηγίες για την ουσιαστική αντιμετώπιση δύο μεγάλων ομάδων αυτοάνοσων διαταραχών όπως είναι οι ρευματικές παθήσεις και οι νόσοι του γαστρεντερικού, αλλά και για το διαβήτη τύπου 1. 

Αναφορικά με τα ρευματικά αυτοάνοσα παρουσιάζονται η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το σύνδρομο Sjögren, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκοw, η ρευματική πολυμυαλγία, το συστηματικό σκληρόδερμα και η ινομυαλγία. Σχετικά με τις αυτοάνοσες παθήσεις του γαστρεντερικού, προσεγγίζονται η αυτοάνοση γαστρίτιδα, η κοιλιοκάκη η νόσος του Crohn και η ελκώδης κολίτιδα. Είναι βέβαιο πως η επιστήμη της διαιτολογίας - διατροφολογίας μπορεί να προσφέρει στις παραπάνω περιπτώσεις μια πολύ σημαντική βοήθεια στην περιεκτική αντιμετώπισή τους. Ανακαλύψετε την κατάλληλη για κάθε περίπτωση διατροφική αγωγή και προστατεύστε αποτελεσματικά την υγεία σας.

&
Μόνο με την απλή έκδοση των €2, Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του James Patterson «ο 6ος στόχος»

Ένας μανιακός ανοίγει πυρ πάνω σ’ ένα κατάμεστο φέρι σπέρνοντας το θάνατο. Όταν η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ φτάνει στον τόπο της τραγωδίας, ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες αντικρίζει βαριά πληγωμένη τη φίλη της και μέλος της Γυναικείας Λέσχης Φόνων, Κλερ Γουόσμπερν. Η Λίνζι ορκίζεται να βρει τον ένοχο. Αλλά είναι ένας όρκος που ίσως δεν μπορέσει να κρατήσει… Ενώ η έρευνα προχωρά, ένα κύμα απαγωγών συγκλονίζει το Σαν Φρανσίσκο. Παιδιά εύπορων οικογενειών εξαφανίζονται μαζί με τις γκουβερνάντες τους και πάντα ακολουθεί μια ανατριχιαστική σιωπή: κανένα μήνυμα, καμία απαίτηση για λύτρα. Σαν οι απαγωγείς να μη σκοπεύουν να απελευθερώσουν τα θύματά τους… Καθώς η Κλερ δίνει μάχη για τη ζωή και με κάθε ώρα που περνά κι άλλοι αθώοι κινδυνεύουν θανάσιμα, η Λίνζι και οι φίλες της θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους ενόχους. Αλλά τίποτε δε θα είναι εύκολο αυτή τη φορά, με δυο μέτωπα ανοιχτά, την ομάδα τους λειψή, και μια ολόκληρη πόλη να παραδίδεται σιγά σιγά στον πανικό…