Στο τιµόνι της «Βραδυνής της Κυριακής» βρίσκεται εδώ και λίγες ηµέρες ο Βασίλης Χιώτης, καθώς ο Σταύρος Μήτσης τού εµπιστεύθηκε το τιµόνι της εφηµερίδας µε τον ιστορικό τίτλο, προκειµένου να αξιοποιήσει την εµπειρία του στην «Καθηµερινή» και το «Βήµα». Την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της εφηµερίδας ο γνωστός δηµοσιογράφος έκανε την πρώτη του συνάντηση µε τους εργαζοµένους, στη διάρκεια της οποίας ο εκδότης της «Βραδυνής» είπε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να καταστεί πιο εµπορικός ο τίτλος και να προχωρήσει ο πλήρης ανασχεδιασµός τόσο στην εµφάνισή της όσο και στο περιεχόµενό της.

Μέχρι τον Σεπτέµβριο θα γίνουν οι πρώτες αλλαγές, µε στόχο έως τότε να εµφανιστεί ένα καινούργιο προϊόν στα περίπτερα, που θα είναι πιο ελκυστικό από το σηµερινό.

Ο Βασίλης Χιώτης έχει «λευκή επιταγή» να προχωρήσει, ενώ ταυτόχρονα θα επιµεληθεί και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ιστοσελίδα της εφηµερίδας. ∆εν αποκλείεται από τον Σεπτέµβριο το φύλλο να µπει και στη µάχη των προσφορών, προκειµένου να κερδίσει περισσότερο κοινό. Ο δηµοσιογράφος, πάντως, παράλληλα µε τη διεύθυνση της εφηµερίδας, είναι πολύ πιθανόν από τη νέα σεζόν να επιστρέψει και σε ραδιοφωνική συχνότητα ως παραγωγός, καθώς βρίσκεται σε σχετικές συζητήσεις.