Με µεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε το ανανεωµένο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel αλλά και συνολικά το ενηµερωτικό πρόγραµµα, ωστόσο φαίνεται πως µέχρι στιγµής δεν υπάρχει ανταπόκριση στην τηλεθέαση, ενώ θέµατα έχουν προκύψει σε σχέση µε τις µισθοδοσίες των εργαζοµένων. Την εβδοµάδα που πέρασε υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις παλαιών τεχνικών και δηµοσιογράφων λόγω καθυστερήσεων στις πληρωµές, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και στα πρόσωπα τα οποία ήρθαν για την προετοιµασία του νέου δελτίου, αλλά µέχρι στιγµής δεν έχουν δει ανταπόκριση στις συµφωνίες που είχαν κάνει.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσµατα στην τηλεθέαση, αν και το κανάλι έχει καταγράψει επιτυχίες, όπως η πολυσυζητηµένη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, έως τώρα δεν ήταν τα αναµενόµενα, παρά την προφανή βελτίωση που υπάρχει τόσο στην εικόνα όσο και στο περιεχόµενο δελτίων και εκποµπών. Οι παρουσίες κορυφαίων υπουργών, που ενισχύουν το ενηµερωτικό προφίλ του καναλιού, δεν έχουν αποδειχθεί έως τώρα αρκετές, ενώ ενδεχοµένως να έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως το κανάλι στηρίζει σαφώς την κυβέρνηση, κάτι που σε µια περίοδο γενικότερης αποδοκιµασίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. δεν το διευκολύνει.

Πάντως, από την πλευρά της ιδιοκτησίας δίνονται διαβεβαιώσεις πως τα ζητήµατα µισθοδοσίας θα επιλυθούν το επόµενο διάστηµα, ενώ το πρόγραµµα θα στηριχθεί και θα εµπλουτισθεί και µε νέα πρόσωπα.  

Πηγή Secret