Η επανεµφάνιση του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ και µάλιστα µε δίωρη εκποµπή, η οποία µπήκε εµβόλιµα στο τέλος της σεζόν κατ’ απαίτηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, υπήρξε η αφορµή για να φουντώσει ακόµα περισσότερο ο άγριος εµφύλιος που σοβεί στον ΣΥΡΙΖΑ, µε «µήλον της Εριδος» την κυριαρχία στο Ραδιοµέγαρο.

Τα πρώτα νούµερα στους πίνακες τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκποµπή «Αλλη ∆ιάσταση» του Κώστα Αρβανίτη µαζί µε τον οποίο µετακόµισε στην ΕΡΤ όλο το επιτελείο του από τον ραδιοφωνικό σταθµό 24/7 του Οµίλου Μάρη, ήταν µάλλον απογοητευτικά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη συγκέντρωσε ποσοστά µικρότερα από το 5%, µε αποτέλεσµα να τον περάσει και τις δύο µέρες η «∆εύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία ήταν έως τώρα η πιο απογοητευτική σε τηλεθέαση από τις ενηµερωτικές εκποµπές της δηµόσιας τηλεόρασης.

Ωστόσο, στο περιβάλλον του κ. Αρβανίτη µάλλον υπήρχε ευφορία για τις πρώτες εκποµπές, όπως και σε κάποια κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται κοντά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Από την άλλη πλευρά, στο επιτελείο της Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία συνοµιλεί καθηµερινά µε τον ∆ηµήτρη Τζανακόπουλο, δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους γιατί ο Κώστας Αρβανίτης δεν κατάφερε να τους ξεπεράσει σε τηλεθέαση.

Το µοναδικό τους πρόβληµα είναι πως στις 14 Ιουνίου θα σταµατήσουν να βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, τουλάχιστον µέχρι να λήξει το Μουντιάλ, γιατί την ώρα της µετάδοσης θα βρίσκονται σε εξέλιξη ποδοσφαιρικοί αγώνες. Η εικόνα που υπάρχει αυτήν τη στιγµή είναι ότι αµέσως µετά το Παγκόσµιο Κύπελλο, προς τα τέλη Ιουλίου, η εκποµπή δεν θα επιστρέψει στις οθόνες, παρά µόνο τον ερχόµενο Σεπτέµβριο.  

Πηγή: Secret