Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του µε τον ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού βρίσκεται ο εκδότης της «Real News», Νίκος Χατζηνικολάου. Αυτό σηµαίνει ότι κλείνει οριστικά και η συζήτηση που είχε ξεκινήσει την προηγούµενη εβδοµάδα σε σχέση µε το ενδεχόµενο συνεργασίας του καλού δηµοσιογράφου µε το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη, οι ιθύνοντες του οποίου και δη ο Τζώνη Καληµέρης φέρονταν να επιθυµούσαν διακαώς τη συγκεκριµένη προοπτική.

Σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες της στήλης, ο κ. Χατζηνικολάου έκανε ήδη µια πρώτη συζήτηση µε τους ιθύνοντες του καναλιού του Αµαρουσίου, µε το κλίµα στην κουβέντα να είναι πολύ καλό.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόµενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Ως εκ τούτου, εκτός από την περαιτέρω ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων, που απέσπασε την πρώτη θέση στην εκτίµηση των τηλεθεατών, δεν αποκλείεται να δούµε να επανέρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες και η εκποµπή «Enikos», µε το ίδιο concept (ή έστω µε κάποιες παραλλαγές), µε το οποίο έκανε την εµφάνισή της στο Star πριν από µερικά χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θοδωρής Κυριακού, ενόψει και των πολιτικών εξελίξεων, θα ήθελε να ενισχύσει σε όλα τα επίπεδα και τον ενηµερωτικό τοµέα του ΑΝΤ1, µε τον δηµοφιλή άνκορµαν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εν λόγω εγχείρηµα.