Η επιτυχηµένη τηλεοπτική σεζόν που είχε ο έµπειρος Νίκος Χατζηνικολάου ως κεντρικός παρουσιαστής στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Epsilon, που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν και στον τοµέα της ενηµέρωσης. Παρά το γεγονός ότι ο εκδότης της «Real News» αποφεύγει κάθε συζήτηση που να σχετίζεται µε τα επόµενα βήµατά του πριν κουβεντιάσει µε τον Θοδωρή Κυριακού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να «χτίσει» το ενηµερωτικό προφίλ του καναλιού που ετοιµάζει ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύµφωνα µε όσα ακούγονται τις τελευταίες ηµέρες στην πιάτσα, εκτός από τον ιδιοκτήτη του Epsilon, ο οποίος φαίνεται να έχει θετική άποψη για τον πολύπειρο δηµοσιογράφο, υπέρ της επιλογής Χατζηνικολάου τάσσονται και τα δύο πρόσωπα που έχουν αρχίσει να διαµορφώνουν το νέο πρόγραµµα του Epsilon.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καληµέρη και την Αλκηστη Μαραγκουδάκη, που θεωρούν ότι, για να υπάρξει µετατόπιση τηλεοπτικού κοινού σε σχέση µε τις ειδήσεις, είναι σχεδόν επιβεβληµένη η µεταγραφή ενός προσώπου που έχει αποδείξει ότι µπορεί να κάνει µε επιτυχία τη συγκεκριµένη δουλειά. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει το φηµολογούµενο ενδιαφέρον του Epsilon για τον Νίκο Χατζηνικολάου, αξίζει να επισηµανθεί για άλλη µια φορά ότι ο γνωστός δηµοσιογράφος δεν πρόκειται να κάνει οτιδήποτε προτού µιλήσει µε το αφεντικό του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού.