Eντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τα πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν το ενηµερωτικό-ειδησεογραφικό κοµµάτι του Epsilon, ιδιαίτερα µετά την έλευση του Τζώνη Καληµέρη, ο οποίος έκανε ήδη την εµφάνισή του στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Το στενό επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη έχει ξεκινήσει επαφές µε γνωστούς δηµοσιογράφους, ενώ και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καναλιού κάνει προσωπικές συναντήσεις.

Το προηγούµενο Σάββατο, µε αφορµή τον τελικό Κυπέλλου µε την ΑΕΚ, ο οµογενής επιχειρηµατίας βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί για δεύτερη φορά από την ηµέρα που απέκτησε το Εpsilon, τις εγκαταστάσεις του καναλιού. Επρόκειτο για µια συµβολική κίνηση που καταδεικνύει την απόφασή του να ασχοληθεί σοβαρά και µε τον χώρο της τηλεόρασης. Οπως έγραψε το «S», o Γιάννης Μιχελάκης είναι από τα πρόσωπα τα οποία συζητούνται έντονα, αλλά όχι και το µοναδικό έως τώρα.

Στους διαδρόµους του καναλιού ακούγονται επίσης τα ονόµατα του ∆ηµήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος έχει επιτελική θέση τον Οµιλο Real, του Νίκου Στραβελάκη, που έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του Mega, του Γιώργου Λαµπράκου (µε παλαιότερη διευθυντική θέση στην ΕΡΤ), καθώς και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, για τον οποίον, όµως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ένσταση από το Μέγαρο Μαξίµου.

Η τελική επιλογή θα γίνει µέσα στις επόµενες εβδοµάδες, ενώ τα ερωτήµατα εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά µε τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου. Το συµβόλαιο του γνωστού άνκορµαν λήγει τον Ιούνιο και, όπως έγραψε την περασµένη εβδοµάδα το «S», δεν υπήρξε επαφή για την ανανέωσή του, ενώ ακούγεται πως το καθηµερινό δελτίο ειδήσεων στη διάρκεια του καλοκαιριού θα αναλάβει η Αµαλία Κάτζου.

Η επιλογή του κεντρικού παρουσιαστή, πάντως, θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το ποιος θα έχει τα ηνία του ενηµερωτικού τοµέα, στον οποίο θα έχει άµεσο λόγο και ο πολύπειρος Τζώνη Καληµέρης. Πάντως, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον Σαββίδη λένε πως στόχος τους είναι να εντυπωσιάσουν µε την έναρξη της νέας σεζόν και να χτυπήσουν «ακόµα και την πρώτη θέση».

Παράλληλα, ο κεντρικός σχεδιασµός του καναλιού είναι να υπάρξουν άµεσες συνέργιες µε το «Εθνος», που είναι επίσης ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόµενο διάστηµα θα επιχειρηθεί µια ενίσχυση της εφηµερίδας µε νέα ένθετα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κρατά αποστάσεις σε σχέση µε την έµµεση ή άµεση εµπλοκή κυβερνητικών παραγόντων τόσο στο κανάλι όσο και στο «Εθνος».  

Πηγή: Secret