Σε αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο κατατίθεται η άποψη συγγενικού προσώπου της γιατρού από το Λαϊκό, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο.
Επίσης, αποκαλύπτεται πώς γινόταν η κομπίνα με τις πλαστές συνταγογραφήσεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα η οποία συνεχίζεται στα Νοσοκομεία.

Η κάμερα της εκπομπής ξεκινά από τον «τόπο» του εγκλήματος, το εργαστήριο του Λαϊκού, όπου αφαιρούσαν τα φάρμακα οι εμπλεκόμενοι, και φτάνει στους χώρους φύλαξης, στη λαχαναγορά της Καλλιθέας αλλά και στο Φαρμακείο της φερόμενης ως Νο 2 της σπείρας. Ακόμη, ταξιδεύει στο Κάιρο όπου έδρευε η εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια εισαγωγής των κλεμμένων, «πετάει» στη Γερμανία και τις χώρες που εξάγονταν τα παράνομα σκευάσματα αλλά και στην Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Παρουσιάζονται, επίσης, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην εγκληματική οργάνωση και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους αλλά και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν συνήγοροι των κατηγορουμένων, ο πρόεδρος του Λαϊκού Νοσοκομείου, Ηλίας Χαρμανίδης, ο καθηγητής Νεφρολογίας διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Γιάννης Μπολέτης, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, καθώς και η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Καίτη Αποστολίδου.
Τέλος, στην εκπομπή μιλά η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαίρη Παπασπύρου, για το συμπληρωματικό πόρισμα που προέκυψε μετά τις νέες έρευνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ.