Την Κυριακή 15 Απριλίου, στην εκπομπή «Η μικρή μας πόλη», ο Νίκος Μουρατίδης φιλοξενεί ζωντανά στο studio του σταθμού, την παγκόσμια Ελληνίδα, την μεγάλη τραγουδίστρια, τον ζωντανό θρύλο που λέγεται Νάνα Μούσχουρη.

Η Νάνα Μούσχουρη σε μια συνέντευξη χείμαρρο- 3 ωρών- θα βρεθεί απέναντι στον Νίκο Μουρατίδη live, για να τα πουν όλα. Και θα είναι η μοναδική ραδιοφωνική της συνέντευξη στην Ελλάδα.
Μέσα σε τρεις ώρες θα ακουστούν όλα τα μεγάλα της τραγούδια και θα παρελάσουν μυθικές προσωπικότητες, όπως οι: Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος, Μελίνα Μερκούρη, Bob Dylan, Quincy Jones, Μισέλ Λεγκράντ, Βασίλισσα Ελισάβετ, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Μίκης Θεοδωράκης κ.α.

Η Νάνα Μούσχουρη είναι ίσως η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, με πωλήσεις πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους. Φέτος, στα 84 χρόνια της, κάνει μια ακόμα παγκόσμια περιοδεία- η οποία το καλοκαίρι, στις 5 Ιουλίου, θα την φέρει στο Ηρώδειο, για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια, είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του, το 1990. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ

Η μία και μοναδική ραδιοφωνική συνέντευξη της Νάνας Μούσχουρη στον Νίκο Μουρατίδη

Συντονιστείτε ....

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM
Κυριακή 15 Απριλίου 6μμ-9μμ