Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί με 2 μεγάλες προσφορές!


Το περιοδικό Παιδί & ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αυτή την Κυριακή και ΚΑΘΕ 1η Κυριακή του μήνα στην Ελευθερία του Τύπου!

Το περιοδικό που χρόνια τώρα έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κυκλοφορία, αλλά και την καρδιά των γονιών - είναι ξανά κοντά σας! Από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, επιστρέφει, σύγχρονο και ανανεωμένο, ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου.

Η πιο αξιόπιστη ομάδα ειδικών και επιστημόνων, σε συνεργασία με τους συντάκτες του περιοδικού, σας προσφέρουν - με τρόπο απλό και κατανοητό - τις πιο έγκυρες συμβουλές για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού σας: Από την περίοδο της εγκυμοσύνης και τις πρώτες μέρες με το μωρό, μέχρι όλα όσα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν μεγαλώνοντας. Θέματα υγείας, διατροφής, ανάπτυξης, ψυχολογίας, εκπαίδευσης, μαζί με τις πιο ενημερωμένες προτάσεις αγοράς και ψυχαγωγίας θα σας ενημερώνουν, θα σας συμβουλεύουν και θα σας συντροφεύουν κάθε μήνα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

Διαβάστε στο νέο τεύχος:
• Μύθοι και αλήθειες για τα παιδικά εμβόλια
• Daddy Cool – Τα πιο συχνά άγχη του νέου μπαμπά
• Γιατί παχαίνουν τα παιδιά μας - Τα ΝΑΙ & τα ΟΧΙ της διατροφής 
• 6 λάθη πειθαρχίας και πως να τα αποφύγουμε
• Οδηγός επιβίωσης για τις σύγχρονες μαμάδες - Πως θα γλιτώσετε χρόνο και ενέργεια

Αυτά και πολλά ακόμα θέματα στο ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Παιδί & Νέοι Γονείς που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου!