Το νέο τεύχος του περιοδικού Astrastyle, από τη Σμάρω Σωτηράκη και τον Κώστα Λεφάκη

Όλα για τον Έρωτα! Το ερωτικό Ωροσκόπιο του 2018 αναλυτικά για όλα τα ζώδια! Ανατροπές, νέες σχέσεις, γάμοι, χωρισμοί και οι κατάλληλες ημερομηνίες για επιτυχημένες συναντήσεις και αναπάντεχα φλερτ!

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας αποκαλύπτει τα πιο ιδιαίτερα Sexy Μυστικά των Ζωδίων και η Σμάρω Σωτηράκη γράφει όλα όσα θέλετε να μάθετε για τους Καρμικούς Έρωτες και για το Μεγάλο Ωροσκόπιο του μήνα με τις πιο εύστοχες προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Ακόμα, ο ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής Δρ. Άγγελος Βιαννίτης μας μυεί στα μυστήρια των Ερωτικών Ονείρων. Τέλος, άλλα ενδιαφέροντα θέματα είναι η Δίαιτα της Σελήνης για γρήγορο αδυνάτισμα, προβλέψεις με αριθμολογία και ταρό, ένα λεπτομερές αλμανάκ με χρήσιμες συμβουλές για το μήνα, το ετήσιο αφιέρωμα στον Υδροχόο, το ζώδιο του μήνα και άλλα πολλά!

-----

Μαζί,

Το νέο CD, Radio Hits 2018 σε πρώτη αποκλειστική κυκλοφορία!

Μια μοναδική συλλογή με τα μεγαλύτερα hit από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, που δεν πρέπει να χάσετε! Πάνος Κιάμος, Κωνσταντίνος Αργυρός, Μαλού, Melisses, Έλλη Κοκκίνου και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες στις καλύτερες τους στιγμές!

Το CD περιλαμβάνει τις επιτυχίες:

1. Όσα Νιώθω – Κωνσταντίνος Αργυρός

2. Στοίχημα – Λούκας Γιώργας

3. Σώμα, βλέμμα και ψυχή – Ελευθερία Ελευθερίου

4. Χάρτινα καράβια – Melisses

5. Ο Θεός είναι γυναίκα – Έλλη Κοκκίνου

6. Στο φτερό – Πάνος Κιάμος

7. Ώρα να γυρίσεις – Μαλού

8. Στη δική μου αγκαλιά – Αργυρός

9. Φίλησέ με – Στέλλα Καλλή

10. Άργησες πολύ – Νίνο

11. Καληνύχτα Ελλάδα – Goin’ Through

12. Ραγίζει η καρδιά μου – Βασίλης Δήμας

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ