Η τρίτη ημέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2017 ξεκίνησε με ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, στον τραγουδοποιό και ερμηνευτή που έχει αφήσει πίσω του τα πιο αληθινά τραγούδια! Ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε live στο studio του Sfera 102,2 FM μαζί με τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο και αποκάλυψε στους ακροατές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, ενώ παρουσίασε και ανέκδοτες εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών του Αντώνη Βαρδή, demo μεγάλων επιτυχιών με τη φωνή που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι!

Η συνέχεια της μεγαλύτερης γιορτής του ραδιοφώνου είχε έναν νεαρό σε ηλικία δημοφιλή τραγουδιστή, τον Βαγγέλη Κακουριώτη που με την κιθάρα του είπε μελωδικά τη δική του καλημέρα!

Ο Δήμος Αναστασιάδης στις 11 το πρωί βρέθηκε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 με τραγούδια που έχει ο ίδιος ερμηνεύσει αλλά και αυτά που έχει γράψει για σημαντικούς συναδέλφους του.



Ο Βασίλης Δήμας, καλεσμένος στον Sfera 102,2 FM, τραγούδησε unplugged και τον ακολούθησε στον αέρα ο ανερχόμενος Δημήτρης Αβραμόπουλος με το δικό του live.

Η Ελένη Κολοκοτρώνη συνάντησε τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά αγαπημένα του τραγούδια και η Αμαρυλλίς συνέχισε τις unplugged εκτελέσεις του μεσημεριού της τρίτης μέρας της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2017.

Ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Πέτρος Ιακωβίδης, βρέθηκε στη γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου και παρουσίασε σε unplugged εκτέλεση το «Κοριτσάκι» του…

Η συνέχεια είχε την Πέγκυ Ζήνα δίπλα στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Γιώτα Τσιμπρικίδου. Για μία ακόμη χρονιά η τραγουδίστρια με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της μοιράστηκε με τους ακροατές του Sfera 102,2 FM απόψεις της και στιγμές της καλλιτεχνικής της πορείας, ενώ παράλληλα τραγούδησε unplugged το «Imagine» των Beatles και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους!



Η Μελίνα Ασλανίδου τίμησε με την παρουσία της την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 και με διάθεση ανεβασμένη έδωσε απαντήσεις στα μηνύματα των ακροατών και τους αφιέρωσε a capella μία από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, ενώ ολοκληρώνοντας την ώρα της στη μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου συναντήθηκε με τον Χρήστο Χολίδη ο οποίος με τη σειρά του παρουσίασε τραγούδια unplugged και δέχτηκε με μεγάλη τρυφερότητα την τηλεφωνική έκπληξη που είχε το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου - της αγαπημένης του φίλης!



Ο Sfera 102,2 FM υποδέχτηκε στις 7 το απόγευμα τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη που μαζί με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκαν στον αέρα του ραδιοφώνου για μία απολαυστική ώρα και στη συνέχεια τη θέση του στο studio πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος με επιλογές από το νέο του album που σηματοδοτεί και τη δεκαετία της παρουσίας του στη δισκογραφία.

Ο κορυφαίος Γιάννης Πάριος, ο πιο ερωτικός ερμηνευτής που μπορεί και τους καθηλώνει όλους, τίμησε με την παρουσία του και φέτος τη γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου! Με ιστορίες πίσω από τα μεγάλα τραγούδια του, με εικόνες ζωής και με μία παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τις Φιλιππίνες -άλλωστε η φιλία των δύο ανδρών και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον μετράει χρόνια και όχι χιλιομετρικές αποστάσεις- για μία ολόκληρη ώρα η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 έγινε…ακόμη πιο πλούσια!

Φωνές αγαπημένες, ονόματα κορυφαία, παρουσίες-έκπληξη και ιδιαίτερα happening από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο studio του Sfera 102,2 FM παρέα με την NRG και υποστηρικτές Helmi & Cyta.

Είναι η γιορτή-θεσμός του ραδιοφώνου και έχει ΜΟΝΟ την υπογραφή του Sfera 102,2 FM.