Αυτόνοµος και χωρίς οποιαδήποτε συµµετοχή των Τσέχων ιδιοκτητών του ΟΠΑΠ θα κατέλθει στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Alpha του ∆ηµήτρη Κοντοµηνά. Ο επιχειρηµατίας έχει ήδη κοινοποιήσει την απόφασή του τόσο στα στελέχη του καναλιού της Κάντζας όσο και στην κυβέρνηση, που επιδεικνύει (πάλι) ζωηρό ενδιαφέρον σε σχέση µε το ποιοι επιχειρηµατίες θα θελήσουν να συµµετάσχουν στον διαγωνισµό για τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Με βάση τα σηµερινά δεδοµένα, ο κ. Κοντοµηνάς θα διεκδικήσει συχνότητα αυτόνοµος, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται στο παρά πέντε να εξασφαλίσει µια συµµαχία µε ισχυρό µιντιακό όµιλο του εξωτερικού. Mάλιστα, οι µυηµένοι στα µυστικά της Κάντζας λένε πως είναι πιθανόν να έχουν γίνει ήδη συγκεκριµένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι το deal µε τους Τσέχους του ΟΠΑΠ χάλασε οριστικά, µε πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του Alpha.

Την ίδια ώρα και ενόψει της νέας χρονιάς, οι ιθύνοντες του καναλιού µελετούν σειρά συγκεκριµένων παρεµβάσεων και µετασχηµατισµών που θα ενισχύσουν την τηλεθέαση σε ζώνες όπου τα αποτελέσµατα δεν ήταν τα αναµενόµενα µε βάση τους υπολογισµούς που είχαν γίνει στην αρχή της σεζόν. Οι εν λόγω αλλαγές θα αφορούν κατά βάση το καθηµερινό πρόγραµµα και δη την… πολύ βραδινή, αλλά πιθανώς και τη µεσηµεριανή ζώνη.  

Πηγή: Secret