«Τι έχει αλλάξει και μου έχεις γίνει τόσο ευαίσθητη; Σου έχουν βγει κάποιες ευαισθησίες, όταν σε πρωτογνώρισα ήσουν κοριτσάκι τσαμπουκαλμένο, δεν τα είχες τότε αυτά! Από τότε που έγινες γνωστή μέσα από την τηλεόραση, ήσουν μία τραβηχτική γυναίκα… Είσαι γυναικάρα και φωτογραφίσεις έκανες, και μπορεί να σου χρεώνανε τον τάδε, δεν σε θυμάμαι να στενοχωριέσαι και να σκας. Τι συνέβη τώρα; Ήσουν λιγότερο ευαίσθητη; Από πέντε ανθρώπους ενοχλήθηκες; Να μπουκώσεις, και να αισθανθείς τόσο πολύ ευάλωτη από πέντε ανθρώπους; Μήπως είναι και η στιγμή; Όλοι περνάμε φάσεις…».

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν; Πριν από 10-12 χρόνια, που μπορεί να είχες ακούσει κάτι αντίστοιχο, δεν σε θυμάμαι να στενοχωριέσαι! Όταν σε είδα να δακρύζεις, είπα το έχει πάρει πολύ μέσα της αυτό που συνέβη. Μπορεί το σχόλιο να ήταν άκομψο και κακό. Αλλά γιατί να χαλάς τη ζαχαρένια σου για όλο αυτό; Αυτό δείχνει ένα φόρτισμα όλο αυτό… Να ξέρεις πως ό,τι κάνεις και έχει δράση, έχει και αντίδραση! Ο,τιδήποτε και να κάνουμε, δημιουργεί άλλες καταστάσεις!

Mη σε ξαναδώ να κλαις… Κι εγώ είμαι η Ελένη Μενεγάκη και δεν είμαι γνωστή, και χωρίζω, ο γείτονάς μου θα πει τι να έγινε και χώρισαν; Μη σε ξαναδώ έτσι! Αν δεν είχες αντιδράσει έστω και λίγο, κλείνει το θέμα, δεν θα ασχολούνταν κανείς… Να κρατάς το πώς μίλησε η Μάρθα Καραγιάννη για σένα, μπήκε μπροστά η γυναίκα για σένα».

Στο 1:10:01 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής η Μαρία Κορινθίου:

Πηγή: Lifeviews.gr