Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με 3 μεγάλες προσφορές


Νέο ακυκλοφόρητο CD “ Γιώργος Μαζωνάκης –Τα καλύτερα”
Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, στα καλύτερά του! Μη χάσετε το εκπληκτικό best of με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του! Μια εκπληκτική ολοκαίνουρια συλλογή με 14 αγαπημένα τραγούδια που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με την Ελευθερία του Τύπου!
1. Σε έχω κάνει θεό
2. Έλα πίσω στη θέση σου
3. Έχω περάσει και χειροτέρα
4. Στον έρωτα παρανοείς
5. Τρεις το πρωί
6. Εγώ τη ζωή μου
7. Η καρδιά μου
8. Έλα να δεις
9. Δύσκολα φεγγάρια
10. Λείπει πάλι ο θεός
11. Η φιλοσοφία μου
12. Καλώς σας βρήκα
13. Εμένα πες μου ποιος
14. Μίλα

Ακόμα,
Μια σημαντική εκδοτική προσφορά για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

 

Μη χάσετε την εκπληκτική βιογραφία του σπουδαίου ηγέτη της Ελλάδας, που περιγράφει τη συναρπαστική ζωή, αλλά και το έργο του, μέσα από τη ματιά του στενού του φίλου Τάκη Λαμπρία. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το 2ο βιβλίο ¨ Καραμανλής – Ο φίλος”
Από τους διαξιφισμούς του με τον Κίσινγκερ έως τα κόλπα του στο τάβλι, τη μονομαχία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου έως την απόλαυση της μοναξιάς του, το νόημα των «σιβυλλικών» του φράσεων έως την αιτιολογία των δακρύων του, την επιβολή του στις διεθνείς προσωπικότητες και την αδυναμία του στους ανθρώπους της Τέχνης ο επί 30 χρόνια συνεργάτης του, Τάκης Λαμπρίας ζωγραφίζει το πορτρέτο ενός μεγάλου που τον τίμησε με τη φιλία του. Με φόντο τις δραματικές, συχνά εξωφρενικές εξελίξεις, η προσωπογραφία του φίλου Καραμανλή ρίχνει φως σε απόκρυφα επεισόδια της δημόσιας ζωής, όπου μαζί με τις σκοτεινές συνυπάρχουν και οι ιλαρές αποχρώσεις. Ένα πλήθος, διάσημων και μη, πρωταγωνιστών της διεθνούς και της ελληνικής πολιτικής ζωής ξεπροβάλλει από τα παρασκήνια με επίκεντρο τον ηγέτη.

---

Μαζί,
ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου μη χάσετε το 4ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια!
Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας.

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja! 9 DVD και 26 ολοκαίνουρια επεισόδια, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου!