Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με 4 μεγάλες προσφορές

Nέο ακυκλοφόρητο CD “Panik platinum 2018 - οι μεγάλες επιτυχίες”
Μια ολοκαίνουρια συλλογή με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της χρονιάς, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Περιλαμβάνει την σούπερ επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ξημερώματα» και πολλά ακόμα νέα τραγούδια που κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε CD!

1. Ξημερώματα - Κωνσταντίνος Αργυρός
2. Αν ακόμα μ’ αγαπάς - Γιάννης Bαρδής
3. Και κάτι ακόμη - Ηλίας Βρεττός
4. Λιανοχορταρούδια - Κόζα Μόστρα
5. Σίγα - Χριστίνα Σάλτη
6. Και ζηλεύω που σ’ έχει – Stan
7. Έχει να κάνει - Sfakianakis/Bo
8. Όλοι μου λένε - Γιώργος Παπαδόπουλος
9. Σ’ αυτή να πας - Ειρήνη Παπαδοπούλου
10. Κουβέντα στην Κουβέντα - Πάολα
11. Θα σ’ αγαπώ - Πάρις
12. Κάτι κάνω λάθος - Στέλιος Ρόκκος
13. Ως το φεγγάρι να με πας - Ραλλία Χρηστίδου

--- 

Ακόμα,

Μια σημαντική εκδοτική προσφορά για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.


Μη χάσετε την εκπληκτική βιογραφία του σπουδαίου ηγέτη της Ελλάδας, που περιγράφει τη συναρπαστική ζωή, αλλά και το έργο του, μέσα από τη ματιά του στενού του φίλου Τάκη Λαμπρία. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το 1ο βιβλίο ¨Κωνσταντίνος Καραμανλής – Στη σκιά ενός μεγάλου.

Από τους διαξιφισμούς του με τον Κίσινγκερ έως τα κόλπα του στο τάβλι, τη μονομαχία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου έως την απόλαυση της μοναξιάς του, το νόημα των «σιβυλλικών» του φράσεων έως την αιτιολογία των δακρύων του, την επιβολή του στις διεθνείς προσωπικότητες και την αδυναμία του στους ανθρώπους της Τέχνης ο επί 30 χρόνια συνεργάτης του, Τάκης Λαμπρίας ζωγραφίζει το πορτρέτο ενός μεγάλου που τον τίμησε με τη φιλία του. Με φόντο τις δραματικές, συχνά εξωφρενικές εξελίξεις, η προσωπογραφία του φίλου Καραμανλή ρίχνει φως σε απόκρυφα επεισόδια της δημόσιας ζωής, όπου μαζί με τις σκοτεινές συνυπάρχουν και οι ιλαρές αποχρώσεις. Ένα πλήθος, διάσημων και μη, πρωταγωνιστών της διεθνούς και της ελληνικής πολιτικής ζωής ξεπροβάλλει από τα παρασκήνια με επίκεντρο τον ηγέτη.

---

Μαζί,


Το νέο τεύχος του περιοδικού BEAUTÉ, το απόλυτο γυναικείο περιοδικό!
Μη χάσετε στο τεύχος Δεκεμβρίου:
MOΔΑ: Playful fashion. Αναφορές από το παρελθόν δημιουργούν τις παιχνιδιάρικες και πολυτελείς τάσεις του σήμερα. Ton-sur-Ton: Μονοχρωματικοί συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ στις δυνατές αποχρώσεις του χειμώνα. Nouvelle Vague Designers: Εκείνοι που σχεδιάζουν το νέο πρόσωπο της μόδας

Ακόμα, Genderless: Η απελευθέρωση των φύλων. Μυρτώ Αλικάκη: «Ποτέ δεν θαμπώθηκα από το εφήμερο». Πρόσωπα: Alicia Vikander, Johnny Depp, Angelika Dusk, Νίκος Χαρλαύτης, Κωστής Γεωργίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑ: Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας για τις γιορτές
& EXTRA Junior Γκαρνταρόμπα


&,


ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ: Η νέα παιδική σειρά σε DVD που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου μη χάσετε το 3ο DVD με 3 φανταστικά επεισόδια!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας.

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja! 9 DVD και 26 ολοκαίνουρια επεισόδια, μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου!