ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Στα τυχερά αντίτυπα του φύλλου της εφημερίδας «Παραπολιτικά» της 25-11-2017 θα υπάρχουν ένθετα αυτοκόλλητα κουπόνια για διακόσια (200) εισιτήρια στους τυχερούς αναγνώστες της για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός - Γιουβέντους, στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 5-12-2017 και ώρα 21:45 μ.μ.
2. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων απεριόριστη δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον νόμιμο κηδεμόνα του, ο οποίος υποχρεούται να προμηθευτεί εισιτήριό για την είσοδο στο γήπεδο.
3. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
4. Οι κάτοχοι του τυχερού κουπονιού ή τα νομίμως εξουσιοδοτηθέντα εκ μέρους τους πρόσωπα, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής τους, οφείλουν να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 27/11/2017 έως και την Τρίτη 28/11/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους και να ενημερωθούν την διαδικασία παραλαβής του εισιτήριού τους. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν το σχετικό δικαίωμα, ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας.
5. Για την παραλαβή του εισιτηρίου, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της εφημερίδας την συμφωνηθείσα ώρα και ημέρα, επιδεικνύοντας την πρωτότυπη σελίδα του φύλλου της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με το αυτοκόλλητο κουπόνι (και όχι φωτοτυπία της), η οποία και θα παραληφθεί από την εφημερίδα, μαζί με τα νομιμοποιητικά έγγραφα της ταυτότητάς τους. Σε καμία περίπτωση το εισιτήριο δεν αποστέλλεται ή δεν παραλαμβάνεται από ΕΛΤΑ ή Courier. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν το σχετικό δικαίωμα, ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας.
6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού ή ο τυχόν συνοδός του από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η «Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.».
7. Η χρήση του κουπονιού και του εισιτηρίου συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της εν γένει νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την «Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.». Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr.