ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ εντελώς δωρεάν ένα αυτοκίνητο Citroen C1

Πάρτε κι εσείς μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της χρονιάς, που ξεκινά από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου. 3 κουπόνια και 3 μαγικοί κωδικοί μπορεί να σας χαρίσουν το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης της αγοράς!

Βρείτε το μαγικό κουπόνι μέσα στη εφημερίδα, στείλτε ΕΛ (κενό) ΤΟΝ 7ΨΗΦΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54301 και μπείτε στη κλήρωση για το φανταστικό Citroen C1, αξίας 11.720€

0,31€/sms (με Φ.Π.Α.)* Αmaze Ι. Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος. Helpline: 2111881770

*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

Διαβάστε εδώ τους όρους.

-------

Ακόμα,

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ» ΕΤΟΣ 1985

Η ιστορική συναυλία του εκρηκτικού Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Φάληρο το 1985, που τον καθιέρωσε, με τη ευλογία του Λοΐζου και του Μικρούτσικου, ως τον πιο σημαντικό ροκ ερμηνευτή της Ελλάδας, αλλά και το ίνδαλμα της νεολαίας που λατρεύει τον ηλεκτρικό ήχο, την ένταση της μπάντας και τους μεγάλους ανοιχτούς χώρους.

Αποκτήστε το συλλεκτικό αυτό LIVE άλμπουμ, το πρώτο της καριέρας του, και απολαύστε τον δικό μας Βασίλη στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία και συνεχίζουν να συνοδεύουν τον μεγάλο καλλιτέχνη στην πάντα ανοδική μουσική διαδρομή του.

Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια:

· Ο Κουρσάρος

· Ο Μαύρος Γάτος

· Φοβάμαι

· Στέλλα

· Άσε με να κάνω λάθος

· Πρέβεζα

· Ο Τρίτος Παγκόσμιος (Ο Γιόχαν)

· Δεν υπάρχω

· Σ ΄ακολουθώ

· Πρώτη Μαΐου

· Τ΄ ακορντεόν

· Τσε

· Ο Στρατιώτης

· Sebastian

· Ο Λιόντας

----

Μαζί, 2 ακόμα μεγάλες προσφορές

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΜΕΓΑ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Ο 5ος ΤΟΜΟΣ

Η γλώσσα... η ιστορία... και ο πολιτισμός μας… από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.

Κάθε Κυριακή η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ προσφέρει στους αναγνώστες ένα έργο ανυπολόγιστης αξίας για τη γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας! Το σημαντικότερο βυζαντινό, ελληνόγλωσσο, αλφαβητικό λεξικό που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα! Το πιο σπουδαίο δείγμα ελληνικής τυπογραφίας γεμάτο αποσπάσματα από αρχαία ελληνικά συγγράμματα που έχουν χαθεί.

«Μέσα από τις φλόγες της Βασιλεύουσας η Άννα Νοταρά διέσωσε κατ’ εντολή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου τον μεγαλύτερο θησαυρό για την ελληνική γλώσσα και τον εξέδωσε πενήντα χρόνια μετά στη Βενετία, με τίτλο «Το Ετυμολογικό το Μέγα», το έργο που διασώζει την αληθινή ερμηνεία όλων των ελληνικών λέξεων.

Το Μέγα Ετυμολογικό Λεξικό (Etymologicum magnum) στην τελευταία του έκδοση, αυτή του THOMAS GAISFORD S.T.P., είναι ένα έργο που επηρέασε τις κλασικές σπουδές σε όλη την Ευρώπη και αξίζει να έχει κάθε Έλληνας στη βιβλιοθήκη του! Είναι το σημαντικότερο ίσως βυζαντινό λεξικό, ανεκτίμητης ιστορικής αξίας, που αναδεικνύει τον πλούτο και την εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας από τους αρχαίους, τους μεσαιωνικούς και τους βυζαντινούς χρόνους έως σήμερα. Περιέχει διασωθέντα αποσπάσματα από συγγράμματα αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, που πιστεύεται ότι έχουν χαθεί. Είναι ιδιαίτερο αντιπροσωπευτικό δείγμα της αρχετυπίας και θεωρείται σπουδαίο κυρίως για την πλούσια διακόσμηση των σελίδων του με πρωτογράμματα και επίτιτλα, καθώς και για τις περίτεχνες γραμματοσειρές και τα τυπογραφικά στοιχεία. Θεωρείται από τους ειδικούς το σπουδαιότερο έργο της ελληνικής τυπογραφίας, αφού είναι το πρώτο βιβλίο που τυπώθηκε σε ελληνικό τυπογραφείο στη Βενετία το 1499, από τον Ζαχαρία Καλλιέργη, μόλις 45 χρόνια μετά την εφεύρεση

της τυπογραφίας από τον Γουτεμβέργιο. Σήμερα θεωρούμε ότι το έργο αυτό υπήρξε η αφετηρία για τη μετέπειτα πλούσια τυπογραφική δραστηριότητα του Ελληνισμού στα διάφορα κράτη της διασποράς του, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τη Ρωσία μέχρι τα κράτη της Δύσης και βόρειας Αφρικής. Ένα βιβλίο έκπληξη για όλους όσους αγαπούν την ελληνική γλώσσα.

+

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD

PAW PATROL

το 9ο και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το PAW Patrol είναι μια ψυχαγωγική σειρά για παιδιά με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.