Η Ελευθερία του Τύπου ανανεώνεται και δυναμώνει συνεχώς, για να σας προσφέρει ακόμα πιο έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τους Έλληνες!

Από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στην Ελευθερία του Τύπου, έρχεται ο Ορθόδοξος Δρόμος, ένα νέο ένθετο για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, για τον ρόλο και τον λόγο της Εκκλησίας στην σύγχρονη κοινωνία, χωρίς υπερβολές και φανατισμούς. Διαβάστε κάθε εβδομάδα για την τεράστια προσφορά και συμβολή της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας στα σύγχρονα προβλήματα, μέσα από τα πρόσωπα και τις παρεμβάσεις της, αλλά και έγκυρε ειδήσεις για όσα συμβαίνουν στις ενορίες, τα μοναστήρια και τις μητροπόλεις της Χριστιανοσύνης.

Και από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή, ένθετο στην Ελευθερία του Τύπου, επιστρέφει και τολμά η ΑΓΡΟbusiness! Μαχητική και ανανεωμένη. Χωρίς εμμονές. Χωρίς εξαρτήσεις. Γεμάτη δυνατά ρεπορτάζ, έρευνες, συνεντεύξεις, άρθρα και αναλύσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου. Κάθε εβδομάδα διαβάστε τα πάντα για την αγροτική ανάπτυξη:

Πληρωμές, χρηματοδοτικά εργαλεία, επενδύσεις, ασφαλιστικά, φορολογικά, ευφυής γεωργία, συμβολαιακή γεωργία, καινοτομία, αγροτουρισμός, νέες καλλιέργειες, εξαγωγές, εξωστρέφεια και αγορές. Έγκαιρα και έγκυρα. Γιατί ο επιτυχημένος αγρότης είναι ο ενημερωμένος πολίτης! Γιατί ο κερδισμένος αγρότης είναι ο σωστά ενημερωμένος αγρότης. Η ενημέρωση του Έλληνα αγρότη έχει ονοματεπώνυμο: ΑΓΡΟbusiness! Η πιο ενημερωμένη εφημερίδα για τον Έλληνα αγρότη και παραγωγό.