Από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 8:00 με 11:00 το πρωί ο Γιώργος Τράγκας και πάλι στα ερτζιανά, με το «Εν Αθήναις» στα parapolitika fm στους 90,1. Ο Γιώργος Τράγκας σε ένα απολαυστικό διαφημιστικό σποτ που ήδη έχουν ακούσει όλοι από το ραδιόφωνο ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα και σε ρόλο Ντον Κορλεόνε «υποδέχεται», τον παλιό, επί χρόνια συνεργάτη του, στην ραδιοσκηνοθεσία, Ιωσήφ Καλαμαράκη.  Σήμερα όμως ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό σποτ πάνω στο ίδιο κόνσεπτ. Ο Ιωσήφ «καταφθάνει», με την βοήθεια συνοδών, μπροστά στον θείο και δηλώνει την πίστη του στην συνέχεια της συνεργασίας.   Όπως πάντα ο «θείος» πρωταγωνιστεί σε έναν εμπνευσμένο και σπαρταριστό διάλογο, χωρίς φυσικά να λείπει από το σκηνικό ο φύλακας και σύντροφος, Αστερίξ!  

Θείος: -Φέρτε τον μέσα. Η φαμίλια είναι πάνω από όλα, η τιμή της οικογένειας, να το θυμάσαι πάντα, μην σκεφτείς ποτέ ξανά ότι μπορείς να δουλέψεις μόνος σου.  

Καλαμαράκης: -Ξέρεις θείε, εγώ δεν…  

Θείος: -Μετανοείς;  

Καλαμαράκης: -Ναι θείε.  

Θείος: -Μήπως το ξανακάνεις;  

Καλαμαράκης: -Ποτέ θείε.  

Θείος: – Θα εγκαταλείψεις έστω και για ένα σεκόντο την φαμίλια;  

Καλαμαράκης: - Όχι θείε…  

Θείος: -Τότε, να σε καλωσορίσω πάλι!  

Οι φωτογραφίες, από τα παρασκήνια του γυρίσματος είναι ενδεικτικές. Απολαύστε μερικές σκηνές από την προετοιμασία του τηλεοπτικού σποτ.