Με ανανεωµένο σκηνικό σε κόκκινο και γκρι χρώµα και χωρίς αλλαγή στην ώρα προβολής του τελικά ξεκινά τη ∆ευτέρα 4 Σεπτεµβρίου η νέα σεζόν για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star µε παρουσιάστρια, από ∆ευτέρα έως Παρασκευή, τη Μάρα Ζαχαρέα.

Στο κανάλι έχουν βάλει στόχο, όπως και όλα τα προηγούµενα χρόνια, τα λεγόµενα δυναµικά κοινά (από 15 έως 44 χρόνων) και γι’ αυτό δίνουν έµφαση στον ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ωστόσο και στις ειδήσεις η στόχευση είναι επίσης η ίδια, ενώ ο πήχης της επιτυχίας φτάνει σε ένα ποσοστό της τάξης του 14%-15%, το οποίο οι διοικούντες θεωρούν εφικτό.

Σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο παραµένει η Κάτια Μακρή, καθώς δεν έγιναν άλλες προσθήκες, ωστόσο γίνονται συζητήσεις µε κάποια γνωστά πρόσωπα από άλλα κανάλια προκειµένου να ενταχθούν στο ελεύθερο ρεπορτάζ του σταθµού, το οποίο θέλει να ενισχύσει ακόµα περισσότερο ο διευθυντής ειδήσεων, Κωστής Τσιακανίκας. Το µεσηµεριανό δελτίο ειδήσεων, όπως έγραψε πρώτο το «Secret», αναλαµβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό σε στούντιο δελτίου.

Θα µεταδίδεται στις 3 και η διάρκειά του θα είναι περίπου 45 λεπτά, γεγονός που σηµαίνει ότι θα δοθεί σηµαντικό βάρος από το κανάλι και σε αυτό. Πριν από το κεντρικό δελτίο θα συνεχιστεί ο «Τροχός της Τύχης», ενώ και αµέσως µετά θα υπάρχει τηλεπαιχνίδι, όπως και τις Κυριακές, µε παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.

Μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν από την καθηµερινή κωµική σειρά, ελληνοκυπριακής παραγωγής, που ετοιµάστηκε για το κανάλι. Από φέτος, εκτός από τα δελτία ειδήσεων του Star, όλες οι υπόλοιπες παραγωγές θα µεταδίδονται από τα στούντιο «Καραµάνος» στο Ιλιον, δηλαδή τόσο η πρωινή ψυχαγωγική εκποµπή µε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, που θα είναι στον αέρα από τις 9 έως τις 12, όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και το «Shopping Star».