Την έναρξη της συνεργασίας του με τα Παραπολιτικά 90,1 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωσήφ Καλαμαράκης.

«Το ραδιοφωνικό ταξίδι συνεχίζεται... Επόμενο λιμάνι, Παραπολιτικά 90,1!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωσήφ Καλαμαράκης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Τράγκα επί πολλά χρόνια.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Τράγκας από το δικό του προσωπικό λογαριασμό υποδεχόταν τον συνεργάτη του. «Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης υπέγραψε αργά το απόγευμα στα Παραπολιτικά fm και θα είναι δίπλα μου στην πρεμιέρα του νέου προγράμματος! Όπως μαθαίνω θα ακολουθήσουν πολλές και δυνατές μεταγραφές!».

Ο Γιώργος Τράγκας που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του ραδιοφώνου των «Παραπολιτικών» επιστρέφει σύντομα με την εκπομπή του, η οποία βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του ραδιοφωνικού κοινού για περισσότερα από 20 χρόνια. Μαζί του επιστρέφει ανανεωμένο και το συνολικό πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1.