Η Επένδυση κυκλοφορεί το Σάββατο 1.7 με 2 μεγάλες προσφορές!

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ CD

ΧΡΥΣΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ

Οι αυθεντικές εκτελέσεις των μεγάλων επιτυχιών του ‘60

Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα, Χρηστάκης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Πόλυ Πάνου, Στράτος Διονυσίου, Μαίρη Λίντα, Μανώλης Χιώτης, Καίτη Γκρέυ, Μανώλης Αγγελόπουλος, Τζένη Βάνου και πολλοί ακόμα!

Οι αυθεντικές εκτελέσεις των μεγάλων επιτυχιών κάθε χρονιάς συγκεντρώθηκαν σε μια νέα συλλογή συλλεκτικών CD που δεν πρέπει να λείπει από την δισκοθήκη σας!

Αποκτήστε το 3ο CD - 1962 με τις όλες τις μεγάλες ερμηνείες των πιο αγαπημένων τραγουδιών της χρονιάς, που άφησαν εποχή!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 3Ο CD - 1962

1. Μια Παλιά Ιστορία - Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα

2. Φέρτε Μια Κούπα Με Κρασί - Πόλυ Πάνου

3. Φύγε Φύγε - Στράτος Διονυσίου, Γιώτα Λύδια

4. Άμα Θες Να Κλάψεις Κλάψε - Βαγγέλης Περπινιάδης, Ρια Νόρμα

5. Εσένα Δεν Σου Άξιζε Αγάπη - Πόλυ Πάνου, Γιάννης Καραμπεσίνης

6. Κάποτε Κάποια Μέρα - Στέλιος Καζαντζίδης, Βούλα Γκίκα

7. Θέλω Να Πάψεις Να Γελάς - Γιώτα Λύδια, Χρηστάκης

8. Πληροφορίες Κακές - Πέτρος Αναγνωστάκης, Ανθή Αστέρη

9. Όποια Και Να ΄Σαι (Ό,τι Αγαπάω Εγώ Πεθαίνει) - Στέλιος Καζαντζίδης, Μαρινέλλα

10. Στης Λαρίσης Το Ποτάμι - Σπύρος Ζαγοραίος, Ζωή Ζαγοραίου

11. Μέσα Στα Μαύρα Σου Μαλλιά - Γρηγόρης Μπιθικώτσης

---

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας, από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης - Γεώργιος Βιζυηνός – Ιωάννης Κονδυλάκης - Ανδρέας Καρκαβίτσας - Πηνελόπη Δέλτα – Ιάκωβος Πολυλάς – Κωνσταντίνος Θεοτόκης & άλλοι πολλοί!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ

Ο παπα-Νάρκισσος | Τα δύο αδέλφια

Ο Δημήτριος Βικέλας γεννήθηκε στη Σύρο το 1835 από οικογένεια με εμπορική, κοινωνική και λογοτεχνική παράδοση, την οποία τίμησε και συνέχισε και ο ίδιος επάξια. Ήταν ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τη μητέρα του, η οποία με την εξαίρετη μόρφωσή της διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του και καλλιέργησε την αγάπη του για τη λογοτεχνία. Η λογοτεχνική παραγωγή του Βικέλα είναι περιορισμένη σε σχέση με το συνολικό μέγεθος του γραπτού έργου του. Ήταν από τους λογοτέχνες που έμειναν πιστοί στην καθαρεύουσα, αν και κατά καιρούς φάνηκε πιο διαλλακτικός στο θέμα της γλώσσας. Φύση αγαθή και ειρηνική, διαλλακτικός και μειλίχιος και με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα και καθετί ελληνικό, ο Δημήτριος Βικέλας ήταν η προσωποποίηση του Ευρωπαίου συγγραφέα κατά τα πρώτα χρόνια του ελεύθερου ελληνικού κράτους. Τα θέματά του είναι εμπνευσμένα από την ελληνική ζωή, τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες του, η δε γραφή του είναι απλή, ρέουσα, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

Ο παπα-Νάρκισσος είναι ένα βαθιά ανθρώπινο διήγημα που συγκινεί κάθε αναγνώστη. Κεντρικός ήρωας είναι ένας νεαρός παπάς σε ένα νησιώτικο χωριό, προσφάτως παντρεμένος με μια γυναίκα που τον λατρεύει. Οι νησιώτες τον αγαπούν και τον σέβονται κι η ζωή του κυλά ήρεμα και ευτυχισμένα. Ωστόσο, υπάρχει μια σκιά, μια κρυφή ανησυχία στην ψυχή του που διαταράσσει την ηρεμία του: Φοβάται να αντικρίσει τον θάνατο στα πρόσωπα των νεκρών…

Το δεύτερο διήγημα του βιβλίου, Τα Δύο Αδέλφια, μιλάει για μια τραγική ιστορία αγάπης δύο αδελφών που διεκδίκησαν την ίδια κοπέλα. Οι οδυνηρές αναμνήσεις ζωντανεύουν όταν στο σπίτι της φτάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες…