Στο νήμα φαίνεται πως θα κριθεί η παραμονή του Κώστα Κοκκινάκη ή του Μπο στο Survivor, καθώς οι πρώτες πληροφορίες για την ψηφοφορία κάνουν λόγο για θρίλερ.

Οι δύο παίκτες βγήκαν στον τάκο μετά την ήττα των Διάσημων με 9-10 στο αγώνισμα της ασυλίας, με τον ράπερ να καθίσταται υποψήφιος μέσω της κάλπης και ο ράπερ από επιλογή του Γιώργου Χρανιώτη που κέρδισε την ασυλία.

Η περίοδος χάριτος έληξε στο Survivor και στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο αντίπαλες ομάδες προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη στο παιχνίδι ασυλίας. Ποιος όμως θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor; Μπο ή Κοκκινάκης;

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω", η «μάχη» είναι στήθος με στήθος, θυμίζοντας εκείνη της Λάουρας Νάργες και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, από την οποία αποχώρησε η πρώτη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ανθή Βούλγαρη, αρνήθηκε να πει on air τις πληροφορίες που έχει για τα ποσοστά των δύο παικτών και επεσήμανε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή, καθώς, η καταμέτρηση που γίνεται στην Αθήνα δείχνει ότι το αποτέλεσμα κρίνεται πόντο πόντο.

«Μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα, όμως, επειδή η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή και η μάχη μεταξύ Μπο και Κοκκινάκη θα είναι στήθος με στήθος, αποφάσισα να μη σας το πω. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή» ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Ε.

Όλα δείχνουν πάντως ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. 

Πηγή: newsone.gr