Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου έχει σηµαδέψει στο ηµερολόγιο ο Ηλίας Λιβάνης και οι συνεργάτες του για την πρεµιέρα στα περίπτερα της νέας κυριακάτικης εφηµερίδας, που ετοιµάζουν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστηµα, όπως είχαν αποκαλύψει πρώτα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε ο αµέσως επόµενος στόχος τοποθετείται για την πρώτη εβδοµάδα του Ιουνίου.

Η στελέχωση του νέου φύλλου προχωρά µε γρήγορους ρυθµούς, ενώ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «SECRET», στη θέση του διευθυντή θα βρίσκεται ο γνωστός δηµοσιογράφος Σεραφείµ Κοτρώτσος.

Βασικός πυλώνας των κινήσεων του εκδότη είναι φυσικά -δεδοµένων και των γενικότερων συνθηκώνη εξασφάλιση της βιωσιµότητας του φύλλου και, στο πλαίσιο αυτό, έχει αποφασίσει να ξεφύγει από τη λογική του ανταγωνισµού σε επίπεδο προσφορών.

Είναι χαρακτηριστικό πως το σενάριο που εξέταζε για την προσέλκυση του αναγνωστικού κοινού µέσω της κυκλοφορίας µαζί µε την εφηµερίδασηµαντικών τίτλων βιβλίων που έχουν εκδοθεί όλα αυτά τα χρόνια από τον Οίκο Λιβάνη περνά µέχρι νεωτέρας σε δεύτερο πλάνο, αφού µπορεί να µην καταβληθεί κάποιο κόστος για τα πνευµατικά δικαιώµατα, ωστόσο θα χρειαστεί η αποδέσµευση διόλου ευκαταφρόνητων ποσών για τις ανάγκες των επανεκτυπώσεων.

Ως εκ τούτου, µε βάση τον έως τώρα σχεδιασµό, το µοναδικό «συµπλήρωµα» του φύλλου θα είναι µία ή δύο περιοδικές εκδόσεις. Ηδη, σχεδιάζεται ένα γυναικείο περιοδικό µε χρηστικό κυρίως περιεχόµενο, µε τον κεντρικό πυρήνα της συντακτικής οµάδας να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιµασίες. Το έντυπο θα έχει ξεκάθαρη φιλοκυβερνητική γραµµή, µιας και ο Ηλίας Λιβάνης διατηρεί άριστες σχέσεις µε το Μέγαρο Μαξίµου, το οποίο βλέπει µε άκρως θετική διάθεση την προσπάθεια.

Εξάλλου, δεν θα πρέπει να λησµονείται πως ο εκδότης ήταν υποψήφιος µε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.