Ο ∆ηµήτρης Κοντοµηνάς «καρατόµησε» όλη τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθµού µε συνοπτικές διαδικασίες.

Ο ∆ηµήτρης Φουρλεµάδης, εξ απορρήτων του επιχειρηµατία, δεν είναι πια στη θέση του διευθύνοντος συµβούλου, την οποία και διατηρούσε επί πολλά χρόνια, όπως και ο Κωνσταντίνος Σούσουλας, που είχε την ευθύνη του προγράµµατος του τηλεοπτικού σταθµού. Αιτία είναι η επικράτηση του «Survivor» και το κόστος των ελληνικών σειρών, το οποίο και... απογειώθηκε.

Η τοποθέτηση του διευθυντή ενηµέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου, στη θέση του διευθυντή τηλεόρασης του Alpha δείχνει πως ο ∆ηµήτρης Κοντοµηνάς θα βαδίσει στα µονοπάτια που γνωρίζει.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από την πρόσληψη της Ισαβέλλας Σασλόγλου, η οποία στο παρελθόν είχε την ευθύνη του προγράµµατος στον Alpha, ενώ στην αγορά επανήλθε µε το άνοιγµα της ΕΡΤ πριν από 15 µήνες.

Από το Ραδιοµέγαρο της Αγίας Παρασκευής αποχώρησε την περασµένη Τρίτη. Η επόµενη ηµέρα στον Alpha σχετίζεται µε τον ανασχεδιασµό του τηλεοπτικού του προγράµµατος. Θεωρείται µαθηµατικά βέβαιο πως θα υποχωρήσει η µυθοπλασία και θα γίνει προσπάθεια ισορροπίας ανάµεσα στην ενηµέρωση και τα ψυχαγωγικά reality games, από τα οποία θα κατακλυστεί η αγορά το επόµενο χρονικό διάστηµα.

Η είδηση, πάντως, έρχεται από την πλευρά του Τζώνη Καληµέρη, για τον οποίο υπάρχει έντονη φηµολογία τα τελευταία εικοσιτετράωρα ότι µετά από τρία χρόνια ενδέχεται να επιστρέψει στον Alpha, αν και είναι άγνωστο το πεδίο των πιθανών αρµοδιοτήτων του. Αν υπάρξει τελική συµφωνία, τότε η επιστροφή του θα γίνει µέσα στο καλοκαίρι, εν όψει της προετοιµασίας για την ερχόµενη τηλεοπτική σεζόν.