Την αποχώρησή του από την εφημερίδα «Τα Νέα» ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Όπως αναφέρει, ο λόγος της αποχώρησής του έπειτα από 33 χρόνια είναι ότι δεν αντέχει- όπως γράφει χαρακτηριστικά- να βλέπει την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει.

«Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίας θα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα», σημειώνει ο κορυφαίος πολιτικός συντάκτης.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος με τεράστια εμπειρία στο πολιτικό ρεπορτάζ και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του διατηρούσε το τελευταία χρόνια την πιο πετυχημένη στήλη στα «Νέα», το «Στίγμα» στο οποίο με την καυστική του πένα είχε κάνει σημαντικές αποκαλύψεις.

Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό στην έντυπη δημοσιογραφία, ωστόσο έστειλε το μήνυμα του σε φίλους και όχι μόνο : « Αποχωρώ. Από ΤΑ ΝΕΑ ,Όχι από το επάγγελμα. Καλή αντάμωση λοιπόν «στα μανταλάκια» έγραψε χαρακτηριστικά.


Η ανάρτηση στο Facebook