Κατά της Ζήνας Κουτσελίνη και της εκποµπής της έχει κάνει, σύµφωνα µε πληροφορίες, καταγγελία στο ΕΣΡ η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, λόγω της προβολής εικόνων που παρέπεµπαν στη δολοφονία του συζύγου της, Μπάµπη Λαζαρίδη.

Η τραγουδίστρια επικαλείται την προστασία των ανήλικων παιδιών της.

Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε έξαλλη, όταν πριν λίγο καιρό, η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα πρόβαλε εικόνες από τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, τις οποίες είδε και το παιδί της. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έγραψε στη συνέχεια στην προσωπική της σελίδα στο facebook.


«Να υπενθυμίσουμε στους τηλεθεατές το τραγικό γεγονός της βραδιάς εκείνης" είπε η Ζήνα Κουτσελινη με κάθε λεπτομέρεια προβάλλοντας εικόνες ενός γεγονότος που είναι το πιο τραγικό και δύσκολο της ζωής μου. Μονον εγώ ξέρω ποσό επίπονο και οδυνηρό ήταν να το διαχειριστώ βρίσκοντας την δύναμη μου να σταθώ βράχος δίπλα στο παιδί μου. πως να το κάνω αυτό...όταν γυρίζει το παιδί μου απ το σχολείο και βλέπει τις εικόνες αυτές; το παιδί μου ο άγγελος μου που έχει πονέσει πονάει και θα πονάει από μια βαθιά πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ και που σήμερα μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να διαχειριστεί μέσα του. δεν μπορεί να είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε τέτοιες εικόνες η σχόλια που αφήνουν αιχμές πως εγώ κατέστρεψα τον πατέρα του από μαρτυρίες τρίτων».