Ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει τη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού και αυτή την περίοδο μαζί τους ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζει την ομάδα που θα τον πλαισιώνει!

Μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως μπορεί να τον δούμε να... φεύγει από την εκπομπή του Mega και να πηγαίνει σε Λιάγκα και Σκορδά καλεσμένος!

Για το ότι θα βρεθεί απέναντι στους Λιάγκα - Σκορδά δηλώνει:

«Απέναντι επειδή θα βγαίνουμε την ίδια ώρα, αλλά όχι «απέναντι» με την έννοια της κόντρας που πιστεύουν κάποιοι. ’λλωστε, άλλο «προϊόν» προτείνουν εκείνοι κι άλλο «προϊόν» εγώ. Να μη σου πω ότι θα το σκάσω κάποιο πρωινό από την εκπομπή μου να πάω... καλεσμένος στη δική τους, όπως έκανα κάθε χρόνο (γέλια). Γιατί να μην το κάνω; Έχω να μοιράσω τίποτα μαζί τους; Μια παρέα είμαστε όλοι και διόλου δεν τις καταλαβαίνω τις κόντρες και τα πάθη. Ας κάνουμε όλοι τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε κι ας αφήσουμε αυτά τα «παλιακά» με κόντρες, μίση, πάθη τύπου «σου βγάζω τα μάτια, μου βγάζεις τα μάτια» (γέλια). Ας δούμε τι γίνεται γύρω μας με την οικονομική κρίση κι όλα τα δεινά που πλήττουν τον κόσμο κι ας ξυπνήσουμε λίγο από τον μικρόκοσμο μας».

Όσο για τη συνταγή του πρωινού λέει:
«Θέλω να περνάει καλά ο κόσμος, αυτό είναι το ζητούμενο μου. Να γελάει, να ξεσκάει, να ξεχνιέται, όπως γίνεται και στο θέατρο. Γι' αυτό και το χιούμορ θα παίζει «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην πρόταση μας! Θέλω να προσφέρουμε χαρά και αισιοδοξία, που τα έχουμε τόσο ανάγκη όλοι μας. Σου τα λέω αυτά γιατί με ρωτάνε τι να περιμένουν. Δεν θα έρθουν... εξωγήινοι από άλλον πλανήτη (γέλια). Ένα πρωινό χαράς θέλουμε να κάνουμε, στο οποίο θα μεταμορφώνομαι για κάποιες από τις συνεντεύξεις. Βαριέμαι πάρα πολύ αυτές τις στημένες συνεντεύξεις «πολυθρόνα – ανάκριση», στις οποίες πλήττει και ο παρουσιαστής και ο καλεσμένος, και θα βάλω χρώμα σε όλο αυτό».

Real