Αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στην τηλεόραση ο εκδότης του περιοδικού «Hot Doc», Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της στήλης, ο γνωστός δημοσιογράφος ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», Φίλιππο Βρυώνη, για την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η εκπομπή θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα και θα «ανοίγει» διάφορους φακέλους για θέματα από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας. Πιθανή ημέρα προβολής της θεωρείται η Τετάρτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Αλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ημέρα έχει αρχίσει να «φορτώνει», μετά και τις νέες εκπομπές σε Mega και Alpha, που παρουσιάζουν οι Τρέμη-Ευαγγελάτος και Ελλη Στάη, αντίστοιχα. Ανεξάρτητα, πάντως, από την ημέρα και την ώρα που θα επιλέξει η διοίκηση του «Ε» να τοποθετήσει την εκπομπή του Κ. Βαξεβάνη, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι με την προσθήκη του εν λόγω δημοσιογράφου ενισχύεται περαιτέρω το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.

Μάλιστα, ο τελευταίος σκέφτεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια πρωινή τρίωρη εκπομπή και μια κυριακάτικη αποκαλυπτική, στη λογική του «Κίτρινου Τύπου» που παρουσίαζε στο Alter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του «Ε» δείχνει διατεθειμένος να επενδύσει προκειμένου ο σταθμός του να μπει για τα καλά στο τηλεκοντρόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Παραπολιτικά 90,1 σας στέλνουν γήπεδο!

"Στο Κόκκινο" με ραδιοφωνική εκπομπή ο Κιμούλης

Νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου

Αποχωρήσεις από το Action 24

Κι άλλος δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Ένας καραμανλικός στο ΕΣΡ