ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ CRASH ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ μιλάει αποκλειστικά λίγο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή. Τι τον διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός.

>ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα μυστικά γεύματα του Γερμανού Πρέσβη με Καραμανλή και Κουβέλη. Τα καψόνια του στον Σαμαρά, τα «μηνύματα» σε Τσίπρα και η νέα επιχειρηματική ελίτ.

>ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ- μετά από 5 χρόνια σπάει τη σιωπή του. Σε μία συνέντευξη –εξομολόγηση ψυχής, ο στενός συνεργάτης του Καραμανλή, μιλά για όλους και για όλα. Παρασκήνια από την περίοδο που βρέθηκε στο Μαξίμου, την αλήθεια για την θορυβώδη απομάκρυνση του από την πολιτική, πώς βίωσε την περίοδο αποχής και την τελική δικαίωση του εντός και εκτός δικαστηρίων. Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του αναφορικά με το come back στην πολιτική και μιλά για τον Παπανδρέου, τον Τσίπρα, το Ποτάμι του Σταυρου Θεοδωράκη και όχι μόνο…

>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ: “Θα καταγράψουμε τις περιουσίες όλων των Ελλήνων και θα φορολογήσουμε την διαφορά που θα προκύπτει, χρόνο με το χρόνο".

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ εξομολογείται: “Δεν μου αρέσει να λέω πάρτε ένα τσεκ… Θέλω να είμαι κάθε στιγμή κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη”

>ΑΡΘΡΟ- ΦΩΤΙΑ του πρώην υπουργού Οικονομικών ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και τις «χάρτινες λύσεις».

>ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ- ΠΟΤΑΜΟΣ του υπουργού ’μυνας ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ: «Δεν πάμε σε εκλογές για να τις χάσουμε… Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν τίθεται θέμα εξουσίας»

> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ (ΔΗΜΑΡ) με πολλά μηνύματα και αποδέκτες: «Με 1% δεν πας σε εκλογές, πας σε ξεματιάστρα και κατεβαίνεις από το καλάμι»

>ΟΙ 50 ΓΚΡΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Μια αποκαλυπτική καταγραφή των οβιδιακών μεταμορφώσεων του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του κόμματός του. Τοπίο στην ομίχλη…

>ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΠΟΥΤΙΝ-ΜΕΡΚΕΛ: Οι υπόγειες διαδρομές μιας «παράνομης σχέσης» και οι διασυνδέσεις των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας-Γερμανίας… γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.

>ΔΙΕΘΝΗ: Ο εφιάλτης της χρεοκοπίας παγώνει τη «ρώσικη αρκούδα». Το «ντόμινο» απειλεί να παρασύρει πολλές Δυτικές χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα. Σε κλοιό ο τσάρος Πούτιν ψάχνει να βρει σωσίβιο υποσχόμενος αμνηστία στους Ρώσους ολιγάρχες που θα επαναπατρίσουν τα λεφτά τους στη χώρα τους, χωρίς να ερευνηθεί το «πόθεν έχες».

> ΑΝΑΛΥΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Στις συμπληγάδες της ύφεσης, ο πλανήτης Γη το 2015 – Τι προβλέπουν οι μεγαλύτεροι χρηματοοικονομικοί οίκοι και οι κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές – Ευρωζώνη και αναδυόμενες αγορές, οι μεγάλοι ασθενείς – Με πλεονέκτημα μπαίνουν στη νέα χρονιά οι Ηνωμένες Πολιτείες.

>ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ένα «αιρετικό πορτρέτο» του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ junior: «Η βαριά πολιτική κληρονομιά και το “His way”…».Ο Κώστας που πετά τραπεζίτες από το γραφείο του και κάνει κριτική στον εξάδελφό του πρώην πρωθυπουργό. Το επεισόδιο με τον Παπαμιμίκο στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

>ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Οι τελευταίοι οκτώ Ναζί δολοφόνοι που καταζητούνται σε ολόκληρο τον κόσμο». Ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Δαβίδ Σαλτιέλ μιλάει στο Crach: «Γιατί ο χασάπης της Θεσσαλονίκης πέθανε χωρίς να λογοδοτήσει…»

>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ- ΓΡΟΘΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ, πρύτανη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Τα κόμματα να μας αφήσουν ήσυχους… Πρέπει να δημιουργηθεί οργανωμένη πανεπιστημιακή αστυνομία κατά τα διεθνή πρότυπα»

>ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (1) : Ο διάσημος φιλόσοφος, καθηγητής Νομικής στο Χάρβαρντ και δάσκαλος του Ομπάμα, ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΟΥΓΚΕΡ, παροτρύνει τους Έλληνες: «Μην παγιδευτείτε στον ζουρλομανδύα του συμβιβασμού που σας επιβάλουν οι ξένοι».

>ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (2): Συνέντευξη του βραβευμένου σεναριογράφου και συνεργάτη του σκηνοθέτη Κεν Λόουτς, ΠΟΛ ΛΑΒΕΡΤΙ, που η νέα τους ταινία “Jimmy’s Hall” κάνει θραύση στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες: «Θα ήθελα να δω ταινίες για την ελληνική κρίση από Έλληνες δημιουργούς, όμως αυτοί που ελέγχουν το χρήμα είμαι βέβαιος πως θα μπλοκάρουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν τους συμφέρει να βγει στην οθόνη».

>ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (3): Ο Λιβανέζος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής ΟΥΑΛΙΝ ΕΛΙΑΣ προειδοποιεί: «Η τρομοκρατία του «Ισλαμικού Κράτους» απειλεί άμεσα και την Ευρώπη».

>ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΟΚ: «Θέλουμε δουλειά, όχι ελεημοσύνη…». Αυτοψία στην «Κοινωνική Στέγη» της οδού Μπουμπουλίνας 36, όπου βρίσουν καταφύγιο άνθρωποι (Έλληνες και αλλοδαποί) στα όρια της έσχατης ανάγκης.

>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΤΗ: «Ξέρω πολλά λαμόγια που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και τώρα το παίζουν ΣΥΡΙΖΑ».

>ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ: «Τούτος ο λαός, αφέντη μου, δεν γνωρίζει πολλά λόγια».

>ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Ερντογάν και Νταβούτογλου κάνουν ΜΑΤ στην ενεργειακή σκακιέρα: Το δώρο της Μόσχας, η στήριξη των Αμερικανών και οι κρυφές επαφές με Ισραήλ – Πώς πήραν τα πετρέλαια του Ιράκ, πώς έπεισαν τους Κούρδους και τι σκέφτονται οι Τούρκοι για το Κυπριακό φυσικό αέριο.

>ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ:

-Ο εργατολόγος ΣΑΒΒΑΣ ΡΟΜΠΟΛΗΣ εξηγεί γιατί το ασφαλιστικό είναι μια βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια Ελλάδας και Ευρώπης, με στόχο να περάσει στα χέρια ιδιωτών.

-Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ γράφει για την ανάγκη να ξαναβρούμε Έλληνες δημιουργούς που θα ζωντανέψουν επιτέλους την ψυχή και τον πολιτισμό μας. «Η σκύλα και η ψυχή».

-Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ μεταφέρει το σχέδιο δράσης εκ μέρους του κλάδου του που θα μπορούσε να οδηγήσει με ασφάλεια στο αύριο. «Η πολιτική σταθερότητα, προϋπόθεση της ανάπτυξης».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ CRASH...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ...Καλές γιορτές!