Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA Famagusta θα παρακολουθήσουμε ανατρεπτικές εξελίξεις.

Το τέλος που δεν φαντάζεται ο Μάικλ θα έχει το όμορφο ερωτικό τριήμερο που περνάει ο δημοσιογράφος με τη Σιμώνη στο Λονδίνο. Κι αυτό καθώς η γιατρός θα πάρει μια απόφαση που θα τον ξαφνιάσει.

Πιο συγκεκριμένα ναι μεν τον ποθεί παράφορα, ωστόσο δεν είναι έτοιμη να διαλύσει τον γαμό της με τον Γιώργο και μαζί να χάσει και τα παιδιά του τα οποία την αισθάνονται ως πραγματική τους μητέρα.

Έτσι ο Σιμώνη θα βάλει τέλος στη σχέση της με τον Μάικλ και αυτό θα τον κάνει ράκος. Θα του ραγίσει την καρδιά… Μάλιστα θα αποφασίσει να φύγει σε αποστολή στο μακρινό Σουδάν προκειμένου να ξεκόψει τελείως μαζί του και να προσπαθήσει να τον ξεχάσει.

Δείτε επίσης: Στην κορυφή το MEGA και τον Απρίλιο – Σταθερή πρωτιά σε γενικό σύνολο και Prime Time

Ο Μάικλ θα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να επικεντρωθεί στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Την ίδια ώρα πάντως θα έρθει κοντά με τη Χριστίνα και τον Ανδρέα, ενώ η θετή του μητέρα η Σοφία επιστρέφει στην Κύπρο για να αναθερμάνει τη σχέση της μαζί του.

Αυτή τη φορά ο Μάικλ θα παρουσιαστεί πιο «χαλαρός» απέναντι στη μητέρα του και θα δούμε να της ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του.

Ωστόσο η Σοφία δεν σκοπεύει να μιλήσει και ο λόγος είναι οτι θεωρεί πως αν το κάνει θα χάσει τα πάντα.