Εξελίξεις µετά το Πάσχα (βεβαίως βεβαίως) στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

Η δηµοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, που πριν από δύο χρόνια συµφώνησε να µεταγραφεί στον σταθµό από το Open, αναλαµβάνοντας την εκποµπή «Στούντιο µε θέα», φαίνεται πως έχει µπει σε τροχιά αποχώρησης από το κανάλι του Αµαρουσίου. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, διανύει την τελευταία φάση του ισχύοντος συµβολαίου της.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της «Απογευµατινής», η καλή δηµοσιογράφος φαίνεται ότι έχει κάνει τουλάχιστον δύο συναντήσεις µε τον Σκάι. Στην τελευταία µάλιστα λέγεται πως υπήρξε και προφορική συµφωνία προκειµένου να αναλάβει -από την επόµενη σεζόν τώρα πια- µία ενηµερωτική εκποµπή το Σαββατοκύριακο.

Τα παραπάνω, χωρίς ακόµη φυσικά να έχει «κλειδώσει» το πρόγραµµα της συγκεκριµένης ζώνης.

Από την άλλη, σε συνάντηση που είχαν επιτελικοί του καναλιού του Αµαρουσίου µαζί της, δεν έδειξαν ικανοποιηµένοι από την τηλεθέαση της εκποµπής. Το τελικό ραντεβού του καναλιού µε τη Φαίη θα γίνει µετά το Πάσχα, και όλα δείχνουν ότι η «λύση του γάµου» θα είναι πλέον τυπική.

 

ΑΝΤ1: Προβληματισμός στο κανάλι με τις εκπομπές 

Μ’ αυτά και µ’ αυτά, στο κανάλι διάχυτος είναι ο προβληµατισµός για το πώς θα διαµορφωθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η τράπουλα ξαναµοιράζεται…

Στο τραπέζι έχει πέσει µέχρι και το τέλος των ζωντανών εκποµπών, µε τις οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, να µην έχουν ληφθεί ακόµη. Υπάρχει λοιπόν το σενάριο που αφορά νέα πρωινή ενηµερωτική εκποµπή και παραµονή της εκποµπής «I Love ΣουΚου» στη ζώνη του, πλην όµως µε µεγάλες αλλαγές.

Υπάρχει όµως και το ενδεχόµενο η Μπέττυ Μαγγίρα -που αβαντάρεται εφόσον αποµακρυνθεί η Μαυραγάνη, κι ας µην έχει σχέση η µία εκποµπή µε την άλλη- να µεταφερθεί από τη νέα σεζόν στο καθηµερινό πρόγραµµα του ΑΝΤ1. Ενδεχοµένως µε εκποµπή στη µεσηµεριανή ζώνη του σταθµού. Και µε «ενισχυµένο» µισθό. Προς το παρόν, η ίδια χαλαρώνει και φωτογραφίζεται στα αµπέλια.

Χθες, σα να ξεπήδησε από ιταλική ταινία των 60s, πόζαρε σαν «divina» και έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετική λεζάντα, στη σειρά των λήψεων που ανάρτησε στα social: «Από τα αµπέλια, µε αγάπη».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/4/2024